Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommercamp 2016

4 juli, 2016 - 08:00 - 10 juli, 2016 - 17:00

Erfaringerne fra Foreningens mange sommercamps til Club La Santa på Tenerife har vist at de unge får en masse positive minder, nye venskaber og god sparring med andre unge mennesker i samme situation som dem selv.
Som en udspringer af disse erfaringer har FMKB udviklet en sommercamp hvor der vil være fokus på at få udfordret og udviklet de unges faglige færdigheder – dog ud fra et anderledes koncept end de kender fra den traditionelle undervisning – “Bliv klog uden bog”!
Undervisningen tager udgangpunkt i den enkeltes behov og målet er således at forbedre de unges kompetencer indenfor dansk, engelsk og/eller matematik.
Da en del af undervisningen vil ske på iPads vil der være mulighed for at låne en, medbringe egen eller benytte sig af et særdeles attraktivt tilbud på køb af en iPad gennem Foreningen.
Udover undervisning vil ugen være fyldt med masser af aktiviteter til vands, til lands og i luften bl.a. body bowling, gallamiddag, køre ATV´er, lave bål og strandtur. Der er også afsat en dag i Aarhus med shopping og en tur i Tivoli Friheden.
Sommercampen afholdes i uge 27.

Detaljer

Start:
4 juli, 2016 - 08:00
Slut:
10 juli, 2016 - 17:00

Arrangør