Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søskendeweekend i Lalandia

1 april, 2016 - 3 april, 2016

Du har sikkert oplevet, at det kan være svært at have en bror eller søster med en kræftsygdom, eller du har måske mistet en bror eller søster. Du har sikkert også oplevet, at det kan være svært at dele dine tanker med andre. Det får du mulighed for når FMKB inviterer dig til denne søskendeweekend.
Så pak rygsækken med det mest nødvendige og gør dig klar til en heftig og dejlig weekend. Men check lige først, om du er mellem ca. 14 og 20 år, og harfri i weekenden fra fredag den 1. april til søndag den 3. april, hvor Lalandia i Billund er helt klar til at modtage både dig og andre raske søskende.
Du skal bare ikke forvente et helt traditionelt weekendeophold med masser af fjernsynskiggeri og computerspil i feriehuset. I stedet skal du forvente at tumle i masser af spændende aktiviteter – og nyde godt samvær med andre i samme situation.
Lalandia Billund
Lalandia i Billund er landets store ferie- og oplevelsescenter – nok mest kendt for Skandinaviens største badeland Aquadome, men du kan også boltre dig i Winter World, Little Vegas og i masser af andre aktiviteter. Mulighederne er stort set næsten ubegrænsede, og der er udstedt FMKB-garanti for, at alle deltagerne vil få en meget aktiv og sjov weekend i hyggeligt fællesskab.
Du bliver indlogeret i en lækker feriehytte, men glem bare kogebogen, for du skal ikke selv lave mad. Alle måltider indtager vi på Lalandias spisesteder.
En god snak
I løbet af weekenden får alle mulighed for en snak med Foreningens psykolog med fokus på både situationen som rask søskende og på situationen, hvis du har mistet.
Transport til og fra
Det nemmeste vil være at få kørelejlighed i familie-limoen til Lalandia i Billund. Hvis det ikke er muligt, kan du tage toget til Vejle Station med en afgang, der ankommer til stationen så tæt på kl. 17.00 som muligt om fredagen. Her vil du så blive afhentet og kørt til Lalandia.
Husk at notere på tilmeldingen, hvilken transportform, du vil benytte! Før weekenden får du besked om tidspunktet for afhentning på Vejle Station.
Weekenden vil måske forløbe sådan:
Fredag den 1. april
Det vil være mest praktisk, hvis alle kan møde mellem 17.30 og 18.00 ved receptionen i:
Lalandia, Ellehammers Álle 3, 7190 Billund.
Du får her at vide i hvilket feriehus, du skal smide rygsækken, og så installere du dig blot her sammen med dine room mates.
Fælles spisning
Vi skal herefter ud og vælte kegler med en stor bowling kugle. Bagefter er der en kort præsentation hele vejen rundt, og det forhåbentligt endelige program for weekenden vil blive afsløret.
Hyggeligt samvær for alle om aftenen.
Lørdag den 2. april
Ikke så underligt starter vi dagen med fælles morgenmad
Herefter blliver gruppen delt ind i to hold. Den ene kommer til formiddagssnak med Foreningens psykolog, mens det andet hold boltrer sig i Winter World med skøjtehal, skibakke og andre sjove aktiviteter. Husk varmt tøj.
Fælles frokost.
Nu skal det andet hold mødes med psykologen, mens formiddagens psykologhold nu i stedet kan fornøje sig i Winter World.
Sidst på dagen skal vi alle i Aquadome, Skandinaviens største tropiske badeland. Check bl.a. den gigantiske vandrutchebane Tornadoen eller de andre megasjove vandrutchebaner. Her er også bølgebassin, boblebade og meget andet. Husk badetøjet!
Fælles spisning om aftenen.
Hvem vil være millionær? efter solnedgang laver vi vores egen Casino Night “Mini Vegas” og satser vildt eller forsigtigt i Black Jack og Roulette. Tag ikke flere jetoner med, end du har råd til at tabe!
Søndag den 3. april
Weekendens sidste morgenmad.
Nu skal du pakke rygsækken og gøre klar til at checke ud af hytten kl. 12.00. Kl. 12.30 slutter vi af med en fælles, herlig frokost på et af Lalandias spisesteder. Herefter er der afgang til enten togstationen i Vejle eller hjem i den private limo.
Tilføjelse
Alt er gratis!
Hvad nu?
Du skal nu gøre to ting:
1. Udfyld og send din ansøgning
2. Glæd dig!
Absolut seneste tilmelding er torsdag den 10. marts

Detaljer

Start:
1 april, 2016
Slut:
3 april, 2016

Arrangør