Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søskendeweekend i Ans

1 september, 2017 - 3 september, 2017

FMKB ønsker fortsat også at gøre noget for de raske søskende i familier, hvor der er eller har været et kræftramt barn, og derfor inviterer Foreningen til søskendeweekend i Ans fra fredag den 1. til søndag den 3. september.
Her sætter vi endnu engang fokus på gode oplevelser, nærvær og nye kammerater, og her kan du dele dine erfaringer med andre, der har eller har haft en kræftramt bror eller søster. Så er du mellem ca. 15 og 22 år, så læs videre!
Når vi mødes fredag aften, spiser vi aftensmad og tager en præsentationsrunde, så deltagerne hurtigere kan lære hinanden lidt bedre at kende.
Alle bliver indkvarteret i Foreningens små hytter, ferieboliger samt øvrige bekvemme faciliteter i rekreationscenter området.
Fordelingen af sengepladserne går hurtigt, så vi sætter straks kursen mod Silkeborg, hvor vi hygger os en times tid med ”late-night-bowling”. Når den sidste kegle er væltet, går turen atter mod Ans.
En lørdag til vands og til lands
Efter morgenmaden lørdag skal vi ud og sejle i kano på Gudenåen. På kanoturen vil der være indlagt opgaver undervejs. Der er naturligvis også indlagt en picnic-pause i den smukke natur langs Gudenåen.
I løbet af eftermiddagen er vi igen hjemme i Ans hvor der løses opgaver i høj fart til FMKBs første ATV-stjerneløb. Når støvet har lagt sig efter de 4-hjulede fartmaskiner, er der middag for alle med festlige indslag og højt humør.
Og så gælder det ellers bare om at nyde sensommeren, f.eks. med en dukkert i det store udendørs vildmarksbad eller med afslapning ved lejrbålets flammer.
En søndag på golfbanen
Når søvnen er tørret af øjnene og morgenmaden spist, besøger vi Tange Sø Golfklub. Erfarne spillere giver gode råd, og vi prøver at slå nogle slag og får et godt indblik i golfsportens mange mysterier.
Vi slutter af med en frokost i Ans, hvorefter der vil være oprydning og hjemrejse.
Glæd dig til at opleve fællesskabet, fart, spænding og udfordringer i en fantastisk weekend. Det eneste du nu skal gøre er at tilmelde dig hurtigst muligt.
Deltagelse er helt gratis – og vi glæder os til at se dig!
Den lille praktiske side:
Vi mødes i Ans (Gudenåvej 51, 8643 Ans By) fra fredag aften fra kl. 19.00 og frem. Når du ankommer, vil der være aftensmad, og herefter bliver I alle indlogeret. Vi slutter i Ans søndag først på eftermiddagen kl. ca. 14.00.
Det skal du huske

  • Badetøj
  • Weekendtaske pakket efter vejrforhold – inkl. tøj til festmiddagen
  • Sovepose og lagen
  • Tøj til kanoturen
  • Dit gode humør
  • Transport

Hvis du benytter offentlig transport, vil du fredag kunne blive afhentet ved Aarhus Banegård og bragt dertil igen om søndagen. De eksakte tidspunkter herfor bliver oplyst, når du inden weekenden modtager alle yderligere praktiske oplysninger.
HUSK, at anføre på tilmeldingen, hvilken transportform du benytter.
Bemærk
Det er gratis at deltage, men send din tilmelding hurtigst muligt og senest tirsdag den 15. august, da der kun er et begrænset antal pladser til rådighed. Inden vi stiger ombord i kanoerne om lørdagen får alle deltagere naturligvis udleveret en godkendt redningsvest, der passer i størrelse til den enkelte.
Hvad nu?
Du skal nu gøre to ting:
1. Udfyld og send din tilmelding.
2. Glæd dig!
Seneste frist for tilmelding er tirsdag den 15. august.

Detaljer

Start:
1 september, 2017
Slut:
3 september, 2017

Sted

Danmark

Arrangør