Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søskendeweeekend i Headquarters

7 september, 2018 - 18:30 - 9 september, 2018 - 14:00

FMKB ønsker fortsat at gøre noget for de raske søskende, der har en bror eller søster, der har eller har haft kræft. Derfor inviterer Foreningen dig til Søskendeweekend i Ans fra fredag den 7. til søndag den 9. september.
Weekenden sætter fokus på gode oplevelser, nærvær og nye kammerater, og her kan du dele dine erfaringer med andre, der er i samme situation som dig. Så er du mellem 12 og 18 år, så glæd dig allerede nu til en herlig weekend!
Efter ankomst fredag aften er der fælles aftensmad, hvorefter I bliver indkvarteret i Foreningens små hytter, ferieboliger og øvrige bekvemme faciliteter. Senere om aftenen er der rundt om bålet en kort præsentationsrunde, så alle kan lære hinanden lidt bedre at kende. På bålet laver du din egne popcorn, som du gufler, mens I ser film i vores drive-in-bio under åben himmel.
Lørdag går det løs med fart over feltet
Efter morgenmaden lørdag får vi besøg af Chokoman himself. Vi laver flødeboller til den store guldmedalje, og ja, de skal spises i løbet dagen. Så find dit indre flødebolle-gen frem og vis hvad du kan i et køkken.
Om eftermiddagen dyster vi i forskellige konkurrencer, hvor det gælder om at være hurtig som en ninja og mestre evnen til at samarbejde. Der bliver også tid til bare at hyggesnakke lidt eller udfordre hinanden i forskellige udendørs spil, måske også en boldkamp. Er du til ekstremsport, skal du selv medbringe dykkerudstyr, faldskærm og bjergbestigningsudstyr.
Har du benzin i blodet eller bare lyst, kan du give den gas på en tur rundt i terrænet på en af FMKBs 6 toptunede ATV’er. Hvis du hellere vil ride end køre på ATV, skal du naturligvis selv medbringe en hest. Når støvet har lagt sig efter de 4-hjulede fartmaskiner, er der middag med festlige indslag af internationale entertainere og højt humør.
Om aftenen er der samling omkring lejrbålet, hvor vi dyster lidt videre i forskellige discipliner, nyder sensommeren og evt. tager en dukkert i det store vildmarksbad. Hvem sagde natteløb – MUAHAHAHAHA? Ingen ved det, men alle snakker om det! Kompas og stearinlys bliver selvfølgelig udleveret til alle deltagere.
Actionsøndag
Husk at spise et solidt morgenmåltid, for vi får besøg af Ball Fun. Der bliver med garanti action, når vi inde i store oppustelige bolde skal kæmpe om at trille den lille kugle i mål. Det bliver en fed oplevelse, hvor alle kneb gælder – også højlydt grineri.
Weekenden slutter med frokost, oprydning og hjemrejse.
Glæd dig til at opleve fællesskabet, fart, spænding og udfordringer i en fantastisk weekend. Deltagelse er helt gratis – og vi glæder os til at se dig!
Lidt lavpraktik
Vi mødes i Ans (Gudenåvej 51, 8643 Ans By) fredag kl. 18.30. Når du ankommer, er der fælles aftensmad, hvorefter alle bliver indlogeret. Vi slutter søndag efter frokost kl. 14.00.
Transport
Det nemmeste vil være at få nogen til at køre dig til og fra Ans. Hvis du kommer med offentlig transport, vil du fredag blive afhentet ved Aarhus Banegård, hvor du ankommer så tæt på kl. 17.30 som muligt og bragt dertil igen om søndagen ca. kl. 15.00. Denne mulighed er forbeholdt deltagere øst for Storebælt.
HUSK at anføre på tilmeldingen, hvilken transportform du benytter. Når du før weekenden får besked om din deltagelse, får du også det nøjagtige tidspunkt, hvor du vil blive afhentet på Aarhus Banegård.
Bemærk
Det er gratis at deltage, men send din tilmelding hurtigst muligt og senest fredag den 3. august, da der er et begrænset antal pladser.
Hvad nu?
Udfyld og send din tilmelding med det samme og glæd dig til en skøn weekend med masser af hyggeligt samvær, en række spændende fælles aktiviteter og oplevelser, samt herlige måltider.
 

Detaljer

Start:
7 september, 2018 - 18:30
Slut:
9 september, 2018 - 14:00
Begivenhed Kategori:

Sted

FMKB
Århusvej 51
Ans, 8643 Danmark
Telefon:
86946930
Se Sted hjemmeside

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside