Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Snedronningen på Aalborg Teater

16 november, 2013

Gratis

Der venter hele familien en eventyrlig oplevelse, når ‘Familier med kræftramte børn’ inviterer alle til en fantastisk musical på Aalborg Teaters Store Scene.
 
Aalborg Teaters talentfulde skuespillere opfører en bearbejdning af H.C. Andersens eventyr ‘Snedronningen’ med musik og tekst af Vidar Magnussen og Julian Berntzen.
 
H.C. Andersen udgav ‘Snedronningen’ i samlingen Nye Eventyr i 1845. Disney har lavet en lang film om eventyret, i Rusland og mange andre steder i verden har man også bearbejdet det. I 2006 udgav Nationalbanken sågar en 10-krone med et motiv fra Snedronningen, og på et ukendt stort antal skoler landet over har Snedronningen været opført som musical i årenes løb.
 
Eventyret hører til blandt H.C. Andersens mest betydningsfulde, og som i mange andre af hans eventyr har moralen og allegorien mange facetter. Men som overskrift kan man også i dette eventyr sætte: den sande kærlighed overvinder alt.
 
“Jeg skal jo finde Kaj” Kaj og Gerda bor i byen. De er naboer og de bedste venner i verden. Men Kaj får en dag et af “djævelens” spejlsplinter i øjet, så han ser alt på vrangen og bliver herefter bortført til Snedronningens slot. Gerda må rejse gennem mange verdener for at finde sin elskede ven, så hun kan bringe ham hjem igen. Undervejs møder hun en krage på sprogkursus, talende blomster, et royalt par i selvoptaget selvsving, en røverpige og mange andre interessante og tossede væsener.
 
En eventyrmusical for store og små H. C. Andersens fortryllende eventyr har her fået en helt ny bearbejdning og er blevet til en meget morsom og smuk eventyrmusical for alle mellem 7 og 107 år.
 
Kun os i Aalborg Teater
Alle 460 pladser i Aalborg Teaters Store Scene er reserveret udelukkende til ‘Familier med kræftramte børn’, og glædeligvis kan alle gældende isolationsregler overholdes. Derfor kan også familier med et barn i behandling trygt deltage. Bedsteforældre, besøgsvenner og personale fra børnekræftafdelingerne er også meget velkomne.
 
Hurtig tilmelding tilrådes. – Billetter vil blive tilsendt nogle dage før forestillingen.
 
Sidste tilmelding er fredag den 1. november.

Eventyrmusicalen ‘Snedronningen’ opføres lørdag den 16. november kl. 16.00
på Aalborg Teater, Store Scene, Jernbanegade 11, 9000 Aalborg.
 
Med venlig hilsen, Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
16 november, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør