Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skatteøen i Tørning

12 juni, 2012

Gratis

Teater- og Musikgruppen Tørning Mølle er atter klar med en forestilling i de smukke omgivelser ved Tørning Mølle.
Traditionen tro vil ‘Familier med kræftramte børn’ meget gerne igen invitere alle medlemsfamilierne til at overvære årets forestilling, så det er en god idé allerede nu at sende familiens tilmelding og reservere tirsdag den 12. juni til nye spændende oplevelser og godt samvær.
 
SKATTEØEN
Allerede nu skal der lyde en advarsel: stykket er bestemt ikke for sarte sjæle, da der både er slagsmål, drab, skibe, robåde, kroer, spøgelser, sørøvere, en vanvittig, en godsejer, en læge, kaptajner, admiraler, en papegøje, kvinder, børn og meget andet på scenen i år! Samt ikke mindst den helt normale Jim, som bare vil ud for at opleve eventyret. Alt pakket ind i Sebastians vidunderlige musik.
 
Jim og hans mor driver en kro, hvor en kaptajn indlogerer sig og fortæller Jim, at han har et skattekort. Kaptajnen drikker sig hurtigt ihjel, og Jim overtager skattekortet. Jim må straks vise kortet til sin gode ven doktoren, der kender godsejeren, som sætter himmel og jord i bevægelse for at komme på eventyr. Han inviterer både doktoren og Jim med, men let bliver det selvfølgelig ikke, da en vis Mr. Silver, en gammel etbenet sørøver, vil gøre alt for at få fat i skatten. Så da godsejeren hyrer søfolk til skibet Hispaniola, kommer Silver og hans folk selvfølgelig også med.
 
Og så følger der en masse voldsomme begivenheder med mord, svig og intriger.
 
Kom til Tørning Mølle og vær med og oplev denne grumme og til tider morderiske, men meget spændende fortælling om Skatteøen.
 
Find den indre sørøver frem og oplev Jim, John Silver, Ben Gunn og alle de andre.
 
Forestillingen er en forpremiere på de ordinære forestillinger, overværes i det fri og finder sted tirsdag den 12. juni og starter kl. 19.00 og slutter ca. kl. 21.00.
 
Gratis picnic med helstegt pattegris og fri soft-ice til alle kl. 17.30
Tørning Mølle ligger i nogle meget naturskønne omgivelser ved Tørning Sø, og dem kan du nyde sammen med de øvrige deltagere, når Foreningen er vært ved en ganske gratis picnic incl. øl/vand i det fri. Hvis vejrliget ikke skulle vise sig fra sin bedste side, har vi naturligvis sikret os, at vi i stedet kan spise inden døre i den gamle mølle.
 
Årets picnic-menu består igen i år af helstegt pattegris med alskens tilbehør, bl.a. dejlig salat, forskellige kartofler, flutes m.v. Til dessert er der fri soft-ice, og man kan spise lige så meget, som man orker!
 
Picnic’en starter kl. 17.30, altså 1½ time før tæppet går til forestillingen kl. 19.00.
 
Ismaskinen snurrer naturligvis igen i pausen, hvor der også bydes på kaffe og kage.
 
Hør om og se Tørning Mølle
Kommer familien i god tid før picnic’en, vil en lokalkendt vise rundt og fortælle den spændende historie om Tørning Mølle.
 
Hvem kan deltage
Alle foreningens familiemedlemmer, CanTeen- og “Senvirknings”-medlemmer samt personale på børnekræftafdelingerne kan deltage. Det er ligeledes besluttet, at bed­steforældre og besøgsvenner til børnene blandt vore familiemedlemmer også meget gerne må inviteres med.
 
Arrangementet er således forbeholdt deltagere, der er inviteret af ‘Familier med kræftramte børn’. Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse for­udsætter, at man ikke udgør en smitterisiko for børn i kræftbehandling.
 
Tilmelding
Tilmelding sker ved at udfylde og indsende vedhæftede tilmeldingsblanket senest tirsdag den 22. maj. Deltagelse er helt gratis.
 
Det kan oplyses, at normalpriserne for samme type billetter er kr. 40,-/80,- pr. stk. Herudover kommer værdien af den gratis picnic til ca. kr. 150,- pr. deltager, hvis man også ønsker at deltage i denne.
 
De tilmeldte deltagere vil nogle få dage før arrangementet få tilsendt bekræftelse på deltagelse samt adgangsbilletter, praktiske informationer m.v.
 
Praktiske oplysninger
Forestillingen starter kl. 19.00 og finder sted på Tørning Mølle, Hammelev i nærheden af Vojens. Kører man ad motorvejen, drejes fra ved afkørsel nr. 68 mod Vojens.
 
Når man ca. 1 km længere fremme har passeret Hammelev drejes til venstre mod Tørning Mølle, der herefter nås efter ca. 1 km’s kørsel.
 
Man bedes møde op i god tid før picnicarrangementet/forestillingen.
 
 
Mange hilsener og på gensyn til en dejlig sommeraften i det fri

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
12 juni, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør