Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skatteøen i København 2019

16 oktober, 2019 - 14:00 - 17:00

Oplev Skatteøen i efterårsferien på Folketeatret i København Onsdag den 16. oktober kl. 15.00

Der er lagt op til den helt store teaterdag, når ’Familier med kræftramte børn’ og Folketeatret inviterer familien indenfor på teatret i Nørregade i København.
På den Store Scene kan familien opleve den eventyrlige forestilling ’Skatteøen’, som starter kl. 15.00 og spiller i ca. 2 timer inkl. pause undervejs.

Skatteøen på Store Scene

Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene.
Historien om drengen Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen ’Admiral Benbow’, som drives af Jims mor, Mrs. Hawkins. Da den gamle sørøverkaptajn, Bill Bones, ankommer med en mystisk rejsekiste finder Jim et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde.
Kaptajn Flints skat skal findes og sammen med doktor Livesay og godsejer Trelawney tager Jim afsted på det gode skib, Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok. Et sandt eventyr og et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse
Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med de kendte sange, når vi inviterer jer om bord på Hispaniola med kurs mod Skatteøen.

Andre publikummer nede i Salen

Til forestillingen kan ’Familier med kræftramte børn’ disponere over alle pladser på selve Balkonen, men der vil være andre publikummer til stede nede i Salen.
Det betyder, at gældende isolationsregler desværre ikke hele tiden fuldt ud kan overholdes ved ophold nede i Foyerområdet ved ankomst til forestillingen eller i den indlagte pause undervejs.

Tilmelding

Alle kræftramte børn og unge, samt deres familier (far, mor og raske søskende) er velkomne. Det er besluttet at bedsteforældrene også meget gerne deltage denne dag.
Vi gør opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man på nogen måde udgør en smittefare over for børn i behandling for kræft.
Det er muligt at komme ind i foyeren i Nørregade 39 kl. 14.00, hvor der er billettjek fra kl. 14.15 og selve forestillingen starter kl. 15.00.
Med venlig hilsen og på gensyn,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
16 oktober, 2019
Tidspunkt:
14:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside