Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skattejagt på Hjarnø

13 august, 2017 - 11:45 - 18:00

Igen i år kan hele familien deltage i et spændende arrangement på den lille ø i Horsens Fjord. Lions Klub Horsens inviterer også i år ’Familier med kræftramte børn’ til Hjarnø, hvor vi skal på en interessant rundtur i traktorvogne og opleve øens smukke natur.
Sejlads
Med afgang fra Snaptun Havn kl. 12.00 stiger vi om bord på færgen ”Hjarnø”. Alle deltagere skal dog være parate på kajen senest kl. 11.45!
Herfra vil ”Hjarnø” med sin 6 cylinder Grenaa diesel motor på 5 min. fragte os til øen, hvor vi på traktorvogne bliver kørt rundt på øen og hører spændende Hjarnø-historier.
Måltid
Vi afslutter rundturen ved ankomst til Hjarnø Camping, hvor vi bænker os i et lokale og nyder et rigtig lækkert frokostmåltid. – Der kan være andre gæster i lokalet.
Skattejagt
På færgen er der ikke de store muligheder for at motionere. Men det bliver der til gengæld, når alle børn og voksne til fods, bliver sendt rundt på en hæsblæsende skattejagt, hvor skattene er blevet rigtig godt gemt og placeret (i hjørnerne) på den
3 km lange og 1 km brede ø.
Natur
Under jagten er der de bedste muligheder for at nyde øens rige plante-, dyre- og fugleliv. Måske ser vi digesvaler, rastende vadefugle og den store mågekoloni, og måske ligger der en skat begravet ved den lille kirke eller kanske på rastepladsen i skolehaven, hvor Asger Jorn i 1948 malede under et længere ophold.
Skattejagten slutter ca. kl. 15.30, hvor der bliver serveret kaffe og kage til de voksne og kage og is til børnene. Lasse Spang Olsen havde indvilget i at uddele de mange spændende præmier til vinderne af skattejagten, men har desværre meldt afbud. Hvervet er derfor i stedet overgået til en anden og mere lokal skattejæger.
Vi forventer, at ”Hjarnø” vil fragte os tilbage til fastlandet med afgang ca. kl. 17.00.
Hvem og hvor mange kan deltage
Arrangementet har begrænset deltagerantal. Ved overtegning vil Foreningen prioritere medlemsfamilier med størst behov for at komme lidt væk hjemmefra, dvs. familier med et barn i behandling og som er underlagt gældende isolationsregler.
Tilmelding skal være modtaget på Sekretariatet senest fredag den 21. juli.

Detaljer

Dato:
13 august, 2017
Tidspunkt:
11:45 - 18:00

Arrangør