Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skattejagt på Vilhelmsborg

29 juli, 2013

Gratis

Vilhelmsborg Festspil har i de sidste mange år fejret den ene store succes efter den anden.
 
Det bliver også helt sikkert en succes i år, hvor Vilhelmsborg Festspil opfører musicalen ‘Skatteøen’ med den dejlige musik og gode sange af Sebastian.
 
Eventyret
Sammen med teaterdirektør Preben Harris har Sebastian taget fat i Robert Louis Stevensons udødelige roman Skatteøen fra 1882 og lavet et spændende drama, der vil fænge såvel børn som voksne. Sebastian har skrevet musik og nogle håndfulde dejlige sange til forestillingen, og vi kan glæde os til at høre Sørøversangen, Fuld af nattens stjerner, Hispaniola, Ostesangen, Den flyvende hollænder og en lang perlerække af Sebastians andre udødelige klassikere.
 
Mandag den 29. juli kl. 20.00 går bølgerne således højt på friluftsscenen, der bliver befolket med skattejægere og pirater, som alle sætter kursen mod Skatteøen for at få fat i den gamle, blodtørstige Kaptajn Flints enorme skat.
 
Vi befinder os i det gamle England en kold oktoberaften i 1750. Den gamle søulk Bill Bones sidder på sin stamplads i kroen “Admiral Benbow” og “underholder” med sine ugudelige sange og drabelige historier. – Den eneste der lytter, er krodrengen Jim Hawkins, som tjener en ekstra skilling ved at skaffe ham rom.
 
Bill Bones har et kort over Skatteøen, men han er ikke den eneste, der ved besked om selve skatten. John Silver, Blinde Pew og Sorte Hund vil gøre alt for at få fat i kortet over øen og få fingrene i den store skat.
 
Snart kommer Jim på en fantastisk rejse til Skatteøen ombord på det gode skib Hispaniola sammen med hans venner, den snakkesalige godsejer Trelawney og den snusfornuftige læge dr. Livesey samt John Silver og hele hans slæng af mere eller mindre troværdige søfolk, der alle vil have fat i den meget kostbare skat.
 
Følg de grumme pirater, Jim og hans gode venner i dette hæsblæsende eventyr, hvor en skurk er en skurk og et løfte er et løfte.
 
Hispaniola bliver hurtigt overbooket
Hvis familien har lyst til at tage med på en eventyrlig skattejagt, er det en rigtig god idé at få sendt tilmeldingen til Sekretariatet så hurtigt som muligt.
 
Alle Foreningens familiemedlemmer, CanTeens, “Senvirkninger”, personale på børnekræft­afdelingerne, ambulatorier m.v., samt bedsteforældre til børnene blandt vores familiemed­lemmer også er meget velkomne til at fornøje sig med et rigtigt eventyr.
 
Vi gør samtidigt opmærksom på, at det ikke er en lukket særforestilling, så normale isola­tionsregler kan desværre ikke overholdes fuldt ud – men, alt foregår jo ude i det fri.
 
Tilmelding/betaling Tilmelding sker ved at udfylde og sende tilmeldingsblanketten hurtigst muligt og allersenest torsdag den 20. juni til Sekretariatet.
 
Vi kan oplyse, at vi også i år har et meget stort antal billetter til rådighed.
 
Men, under alle omstændigheder gælder princippet: “først til mølle” kære venner?!
 
Alle kan komme med ombord for kun en halvtredser pr. deltager, som opkræves senere.
 
(Normalprisen er mellem kr. 175,- og 195,- for voksne og kr. 130,- for børn under 12 år)
 
I god tid før forestillingen modtager de tilmeldte deltagere yderligere informationer samt adgangsbilletter, der skal forevises ved indgangen.
 
Forestillingen starter kl. 20.00 og finder sted i Vilhelmsborg Park ved Beder syd for Aarhus.
 
(Adressen er: Vilhelmsborg Park, Vilhelmsborg Allé 1, 8320 Mårslet)
 
Hvis vejret er godt, vil der før forestillingen være mulighed for at nyde indholdet af medbragte madkurve sammen med de øvrige deltagere.
 
I forbindelse med forestillingen kan man købe is, pølser, øl og vand til rimelige priser.
 

Med venlig hilsen og på gensyn mandag den 29. juli 2013 kl. 20.00

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
29 juli, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør