Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rumrejse i Planetariet

3 november, 2012

Gratis

Planetariet ligger lige for enden af Skt. Jørgens Sø i København og er en af byens mest besøgte seværdigheder. Ikke så sært, for Planetariet rummer ikke mindre end en hel himmel af store oplevelser.
 
Lørdag formiddag den 3. november inviterer ‘Familier med kræftramte børn’ alle sine medlemsfamilier til en helt unik oplevelse, der i en hæsblæsende rumfærd fører os milliarder og atter milliarder af kilometer ud i rummet.
 
Her er der galakser og stjerner af åndeløs storhed og skønhed, så læn jer godt tilbage og tag med på en helt forunderlig rejse mod det uendelige.
 
 
Særforestilling
Kl. 10.00 er Rumteatret reserveret udelukkende til inviterede af ‘Familier med kræftramte børn’ og Planetariet viser her to film i 3D på Rumteatrets kæmpemæssige kuppellærred på hele 1.000 m2.
 
Først kommer vi på lille en rumrejse i den aktuelle stjernehimmel, og derefter toner animationsfilmen ‘Den lille prins’ frem på kuppelen.
 
Den lille prins fra Antoine de Saint-Exupérys tidløse klassiker tager os her med på helt nye eventyr. I selskab med sin lystige ven ræven springer den lille prins fra den ene udfordring til den anden på sin elskede rose.
 
Efter filmoplevelsen i Rumteatret kan man enten vælge selv at gå på rumopdagelse i Planetariets udstillinger eller følge en af de gratis, guidede rundvisninger.
 
Hvem kan deltage?
Alle kræftramte børn og unge samt deres familier (far, mor og raske søskende) er velkomne. Bedsteforældrene til de syge børn må også meget gerne inviteres med denne dag. De i relation til isolationsbestemmelserne “godkendte” besøgsvenner (to børn) er også velkomne til at deltage i arrangementet.
 
Tilmelding
Sidste frist for tilmelding er fredag den 19. oktober. Nogle dage før arrangementet vil familien modtage yderligere informationer og billetter, som skal medbringes og vises ved indgangen til Planetariet.
 
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn
 
 
En helt unik filmoplevelse:
Planetariet er det eneste sted i Danmark, hvor man kan opleve den optimale visning af film i 3D.

I en normal biografsal bliver billedet projiceret op på et lærred for enden af salen, og man kan se både de andre publikummer, væggene i siden, loftet og det, der er omkring lærredet.

Rumteatret har en særlig geometri og en placering af sæderne, der gør, at man kun ser billedet på det 1.000 m2store kuppellærred. Billedet er oven i købet så stort, at det overskrider det normale synsfelt.

Detaljer

Dato:
3 november, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør