Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rumrejse i Planetariet

31 januar, 2016 - 09:00 - 14:00

Søndag formiddag den 31. januar 2016 kan “Familier med kræftramte børn” invitere alle sine medlemsfamilier til en helt unik oplevelse, der i en en hæsblæsende rumfærd fører os milliarder og atter af milliarder af kilometer ud i rummet for derefter at føre os til havets dyb og pukkelhvalernes helt forunderlige verden.
Lukket særforestilling
Kl. 09.00 åbner Planetariet udelukkende for “Familier med kræftramte børn”. Ved ankomst til Planetariet bliver alle deltagere budt på et lille traktement i form af en kildevand samt en cookie eller muffin efter eget valg. Frem til kl. 10.00 er der mulighed for selv at gå på opdagelse og besøge udstillingen i stueplansamt den lille 3D-biograf.
Kl. 10.00 er Rumteatret reserveret udelukkende til FMKB og her vil det kæmpemæssige kuppellærred på ikke mindre end 1.000 m2 tage os med på en rejse helt ud til universets yderste galakser. Efter denne oplevelse blænder den store kuppel op for den fantastiske film:
“HAVETS GIGANTER”
Pukkelhvalen er et af naturens mest imponerende havpattedyr og balndt de største dyr overhovedet på hele denne planet.
I denne fantastiske film kommer vi med på en meget eventyrlig ekspedition og oplever på nærmeste hold, hvordan pukkelhvalerne kommunikerer, synger, skaffer føde, leger og tager sig af deres unger. Følg med når forskerne afslører pukkelhvalernes hemmeligheder hos de intelligente 15 meter lange og op til 50 ton tunge dyr.
Hele forestillingen i Rumteatret tager ca. 55 minutter og er med dansk tale.
Hvem kan deltage?
Alle kræftramte børn og unge samt deres familier (far, mor og raske søskende) er velkomne. Bedsteforældrene til de syge børn må også meget gerne inviteres med denne dag. De i relation til isolationsbestemmelserne “godkendte” besøgsvenner (to børn) er også velkomne til at deltage i arrangementet.
Tilmelding
Sidste frist for tilmelding er onsdag den 13. januar. Nogle dage før arrangementet vil familien modtage yderligere informationer og billetter, som skal medbringes og vises ved indgangen til Planetariet.

Detaljer

Dato:
31 januar, 2016
Tidspunkt:
09:00 - 14:00

Arrangør