Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Roskilde-weekenden

12 april, 2019 - 19:00 - 14 april, 2019 - 14:00

Skal du med på Vikingetogt med et strejf af Roskilde Festival, så meld dig til Roskilde-weekenden i weekenden d. 12. – 14. april.
Som Kim Larsen ville have sunget: ”Det var i 1443 eller cirka deromkring…”, da København blev landets ”nye hovedstad”. Inden da hed Danmarks hovedstad faktisk Roskilde.
Det er ikke tilfældigt, at vi danskere forbinder musik og Roskilde med hinanden, da byen rummer en af Europas største musikfestivaler ”Roskilde Festival”. Festivalen ligger dog i juli måned, og vi må derfor fejre festivalen på vores egen måde, hvor vi skal et smut på Danmarks Rockmuseum Ragnarok, som ligger nær festivalpladsen. Ragnarok rummer pop, rock og ungdomskultur præsenteret på en måde, du aldrig har set før. Vi skal i den forbindelse også dyste i FMKBs sjove musikquiz, som indeholder alt fra Justin Bieber til Metallica.
Roskilde er derudover kendt for at være en af vikingernes vigtigste byer. I skal derfor ikke snydes for en guidet rundvisning i Vikingebyen, hvor I vil blive præsenteret for skibe, søfart, skibskonstruktion samt vikingernes dagligdag, og mon ikke I også kommer til at udfordre hinanden i diverse vikingespil og -lege på bedste vikingemanér.
Når vi er mættet med musik og vikinger, så står den selvfølgelig også på lidt tid i den smukke gamle by, hvor vi skal på gågaden og spise lækre hjemmelavede pandekager, og der vil selvfølgelig også være tid til at finde en souvenir i favoritbutikken.

Praktisk info

Hvem: Weekenden henvender sig til unge mellem ca. 14 – 22 år, der alle har eller har haft kræft.
Mødested: Roskilde Station, overnatningsadresse følger i et deltagerbrev.
Tidspunkt: Fra fredag den 12. april kl. 19.00 til søndag den 14. april kl. 14.00.
Pris: Gratis.
Transport: Der er togforbindelser til Roskilde Station. Der vil være afhentning på Roskilde station kl. 19.00 om fredagen, og I kan tage et tog fra Roskilde omkring kl. 14.00 om søndagen.

Detaljer

Start:
12 april, 2019 - 19:00
Slut:
14 april, 2019 - 14:00

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside