Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aflyst! Ronja Røverdatter – Odense Teater

13 januar, 2021 - 12:00 - 14:00

Gratis

AFLYST pga de seneste restriktioner fra myndighederne (Teatret er lukket den 17. januar)
 
Familier med kræftramte børn inviterer alle medlemmer i Odense Teater til forestillingen

RONJA RØVERDATTER

Glæd dig til en hjertevarm iscenesættelse af Astrid Lindgrens vidunderlige klassiker om kærlighed, frygt, mod og venskab med nyskrevet musik af den prisvindende musiker og komponist, Nikolaj Busk.
På en buldrende uvejrsnat slår lynet ned i Mattisborgen, og splitter den fra kælder til tårn i et helvedesgab. Den nat fødes Ronja og Birk ind i to rivaliserende bander – Mattisrøverne og Borkarøverne. Hvad der så sker er bestemt ikke småting. Men du må vente med at høre mere til du sidder i teatret Søndag den 17. januar 2021 kl. 12.00
Anbefales for børn fra ca. 7 år.

Hvem kan deltage

’Familier med kræftramte børn’ er ikke alene i teatret, men vi råder over en hel balkon og en stor del af pladserne i salen. Det betyder at familier med et barn i intensiv behandling kan deltage, og kan få anvist en plads på balkonen. HUSK at skriv i tilmeldingen nederst på siden at I skal have balkonplads på grund af isolationsregler (Vi henviser til at denne mulighed IKKE misbruges og dermed påvirker risikoen for at børn i behandling ikke kan deltage)
Invitationen gælder også bedsteforældre, personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner m.v., der har relation til behandlingen af kræftsyge børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ’Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage.
Som altid skal vi dog gøre opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man på nogen måde udgør en smittefare over for børn i behandling for kræft.
Selv om vi disponerer over hele balkonen og en del af salen, bliver der sikkert rift om billetterne, og derfor tilråder vi hurtig tilmelding (nederst på siden).

Tilmelding

Tilmelding senest den 3. januar.
Med tilmeldingen accepterer I også at I selv skal sørge for transport til og fra Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense C
Ved tilmelding bekræfter alle således også, at alle har forstået og respekterer, at deltagelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling.
Husk at skrive dit navn og e-mail nederst inden du trykker ‘deltag’
(vi beklager de mange felter. Vi arbejder på at gøre det nemmere for jer)
Familier med kræftramte børn tager selvfølgelig ansvar for medlemmernes ve og vel. Derfor følger vi regeringens COVID-19 anbefalinger og retningslinjer i alle vores arrangementer.
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
13 januar, 2021
Tidspunkt:
12:00 - 14:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Danmark + Google Maps

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside