Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ronja Røverdatter

17 december, 2016 - 16:00 - 19:00

Hele familien kan nu opleve endnu en Astrid Lindgren klassiker på Aalborg Teater.
Verdenskendt børnebogsforfatter
Den svenske forfatter Astrid Lindgren (1907 – 2002) er en af de mest kendte og elskede børnebogsforfattere, og ikke kun her i Norden; ingen svensk forfatter er blevet oversat til så mange sprog som Astrid Lindgren.
I sine mange børnebøger har hun formået at tale direkte til børn og beskrive barndommen, hvor legen og fantasien regerer.
Overalt i verden har man moret sig over og lært af bl.a. Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg, Børnene i Bulderby, Brødrene Løvehjerte og, som vi skal opleve på Aalborg Teater, Ronja Røverdatter fra 1981.
Om Ronja Røverdatter
Forestillingen om Ronja Røverdatter er årets familieoplevelse på Aalborg Teater med populære Ena Spottag i hovedrollen som Ronja i den eventyrlige fortælling om venskab og mod, frygt og kærlighed og rejsen fra barn til voksen i en skov fyldt med grådværge, skovhekse og rumpenisser.
En uvejrsnat fødes Ronja i Mattisborgen, og da hun bliver gammel nok til at færdes alene i skoven, møder hun Birk Borkasøn, en jævnaldrende dreng fra den rivaliserende røverbande. De to bliver efterhånden som søskende, og sammen trodser de skovens mange farer.
Fjendskabet mellem deres fædre – Mattis og Borka – tvinger de to børn til at flytte ud i skoven, hvor der lurer mange farer, der sammen med den kommende vinter truer Ronja og Birk på livet. Bliver de i skoven, når vinteren kommer, vil de sulte og dø af kulde. Men hvad gør man, når ens fædre er for tykhovedede til at forstå, hvad der er det vigtigste i livet?
Ikke kun os i Aalborg Teater
Til denne forestilling råder FMKB over et stort antal pladser, men desværre ikke alle. Derfor vil der også være andre publikummer i salen, og gængse isolationsregler kan kun overholdes i begrænset omfang.
Hurtig tilmelding tilrådes. Billetter vil blive tilsendt nogle få dage før forestillingen.
Sidste tilmelding er fredag den 25. november.
Før forestillingen og i pausen er kiosken i foyeren åben.

Detaljer

Dato:
17 december, 2016
Tidspunkt:
16:00 - 19:00
Hjemmeside:
http://aalborgteater.dk/event/ronja-roeverdatter/

Sted

Aalborg teater
Jernbanegade 11
Aalborg, 9000 Danmark
Se Sted hjemmeside

Arrangør