Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rockulven

18 november, 2017 - 16:00 - 19:00

Ulven og gedekiddene i ny forklædning
Hun er tam og alenemor til tre. Hun længes efter spænding, vildskab og rock’n’roll. Han er vild, men savner kærlighed. Hans mor stak af, og hans far var Den Store Stygge Ulv, så han har ikke haft det nemt. Hun er en ged, han er en ulv, og de to modsætninger mødes og forelsker sig i hinanden.
Men ulven føler sig forrådt og svigtet, fordi gedens kid bliver ved med at komme imellem dem. Han planlægger derfor at kidnappe og æde dem så han kan få geden for sig selv.
’Rockulven’ bygger på Brdr. Grimms eventyr ’Ulven og de syv gedekid’ og indeholder alt, hvad man kan ønske sig af et rigtigt eventyr: skrækblandet fryd, spænding, humor og ikke mindst fængende musik.
Musicalen er inspireret af, men er på samme tid også en nyfortolkning af eventyret. Gedemor forlader ikke kiddene fordi hun skal ud og samle mad, men fordi hun keder sig og gerne vil ud og have det sjovt. Hun forelsker sig ovenikøbet i ulven, og det fører til en hel del komplikationer. Men i modsætning til i folkeeventyrene ender det hele godt til sidst, både for gedekiddene og den ikke helt så farlige ulv.
Kun os i Aalborg Teater
Alle 430 pladser i Aalborg Teaters Store Scene er reserveret udelukkende til ’Familier med kræftramte børn’, og glædeligvis kan alle gældende isolationsregler overholdes. Derfor kan også familier med et barn i intensiv behandling trygt deltage.
Bedsteforældre, godkendte besøgsvenner og personale fra børnekræftafdelingerne er også meget velkomne til at overvære forestillingen.
Selv om vi disponerer over hele salen, bliver der sikkert rift om billetterne, og derfor tilråder vi hurtig tilmelding. Billetter vil blive tilsendt nogle dage før forestillingen.
Sidste tilmelding er mandag den 30. oktober.
Rockulven hyler for hele familien lørdag den 18.november kl. 16.00 på Aalborg Teaters Store Scene, Jernbanegade 11, 9000 Aalborg.

Detaljer

Dato:
18 november, 2017
Tidspunkt:
16:00 - 19:00
Hjemmeside:
https://aalborgteater.dk/event/rockulven/

Sted

Aalborg teater
Jernbanegade 11
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør