Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rekreativt ophold for hele familien

30 december, 2020

[cmsms_row][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text]
Nyd et rekreativt ophold for hele familien i en af foreningens ferieboliger. ’Familier med kræftramte børn’ råder over tre ferieboliger, som udlånes til rekreative ophold for foreningens medlemsfamilier.

Feriebolig ved Tange Sø, Ans

Siden 1995 har ’Familier med kræftramte børn’ kunnet tilbyde foreningens medlemsfamilier et ophold i den meget velindrettede feriebolig beliggende ved Tange Sø.
Klik for mere info

Feriebolig ved Gerlev, Roskilde Fjord

I den smukkeste natur og tæt ved Roskilde Fjord ligger yderst velindrettet feriebolig med 6 sovepladser og moderne faciliteter
Klik for mere info

Feriehytte ved Henne Strand

Veludstyret luksushytte der ligger smukt placeret på den femstjernede Henne Strand Camping & Vandland.
Klik for mere info

Prioritering
Ferieboligerne bliver besøgt af familier fra hele landet. Alle medlemsfamilier er velkomne til at booke et ophold. I skoleferier vil familier med børn i behandling have fortrinsret.
Låneperioden er på maksimalt 1 uge.
Lånevilkår
Det er ganske gratis at låne en af foreningens ferieboliger. Næsten. I Henne hytten skal man ved ankomst og afrejse aflæse strømmåleren og betale for forbrugt strøm. I ferieboligerne ved Tange Sø og Roskilde Fjord betales der fast 400 kr. for en uge og 175 kr. for en weekend for forbrug.
Skriftlig ansøgning til feriehuse@fmkb.dk  skal sendes til sekretariatet i god tid før den ønskede periode og skal som minimum indeholde medlemsnummer, ønske til sted(er) og tidspunkt(er) samt en beskrivelse af barnets behandlingsstatus.
 
[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Detaljer

Dato:
30 december, 2020
Begivenhed Kategori:

Arrangør

FMKB Feriehuse
Telefon:
86946930
E-mail:
feriehuse@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside