Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Randers Legeland

29 april, 2017 - 17:00 - 21:00

Ta’ med til et af Danmarks flotteste og hyggeligste legelande og få en supersjov oplevelse for hele familien. Her er huset proppet med spændende og sjove forlystelser til børn – og voksne – i alle aldre.
Børnene får motion og motorikken kommer helt i top, når de boltrer sig i klatrestativ, kanonarena, trampoliner, karruseller, multisportsbane, hoppeborge, air hockey, masser af gratis morskabsmaskiner og meget, meget mere. For forældrene er der trådløst internet og computer til fri afbenyttelse. Der er også mulighed for at få pulsen op i eventcentret med al mulig sjov action som f.eks. megatwister, lokumsræs, boksebold, mega boksning og hockey. Så klø bare på!
God leg giver god appetit
På et passende tidspunkt og når alle er blevet rigtig godt sultne, er FMKB vært ved en herlig buffet, hvor man kan forsyne sig med rigelige mængder af culottesteg, glaseret skinke, flødekartofler og salat m.v.
Husk!
Alle SKAL alene bevæge sig rundt på strømpesokker under besøget i legelandet. Det er ikke tilladt at have bare fødder eller at bruge fodtøj. Husk også, at alt inkl. buffet er ganske gratis!
Kun for FMKB
Alle kan trygt tage med til Randers Legeland denne dag, da der kun er adgang for deltagere, der er inviteret af ‘Familier med kræftramte børn’. Alle isolationsregler kan således fuldt ud overholdes.
Send tilmeldingsblanketten til Foreningens Sekretariat hurtigst muligt og allersenest fredag den 7. april 2017. Nogle dage før arrangementet vil alle de tilmeldte modtage adgangsbilletter m.v., som skal medbringes. Herefter er det så blot at starte bilen og køre til Randers Legeland, Mirabellevej 9A, 8930 Randers NØ.
Velkommen i Randers Legeland lørdag den 29. april 2017 kl. 17.00 – 21.00.
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
29 april, 2017
Tidspunkt:
17:00 - 21:00