Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Randers Regnskov 2019

16 november, 2019 - 17:00 - 21:00

Vejrudsigten i Randers Regnskov lyder på tropisk varme og fugt!

Også lørdag den 16. november kl. 17.00

At træde ind i Randers Regnskov er som at træde ind i en anden verden. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra brusende vandfald og det mangfoldige dyreliv.
Med mere end 200 dyrearter sker der altid noget nyt i Randers Regnskov, og man ved aldrig, hvad man kan møde på sin vej gennem de frodige, grønne omgivelser.
Med kyndig vejledning undervejs kan hele familien trave igennem ikke mindre end tre kontinenters store tropiske områder på blot fire timer.
Traveturen i verdens tre tropiske kontinenter, Afrika, Asien og Sydamerika finder sted lørdag aften den 16. november fra kl. 17.00 til kl. 21.00.

3.900 m² regnskov

Randers Regnskovs største kuppel rummer frodig sydamerikansk regnskov og har et areal på 2.000 m² og en højde på hele 25 m.
Randers Regnskov udvikler og udvider til stadighed det levende økosystem, og I kan forvente en kæmpe sanseoplevelse med mere end 200 dyrearter og 450 plantearter.
Ca. halvdelen af dyrene lever frit, så bliv ikke overrasket, hvis der spankulerer dyr rundt på stien lige foran dig. Alle de farlige dyr med skarpe kløer og tænder er dog naturligvis bragt i sikkerhed for nysgerrige klappehænder!
Guider fra Randers Regnskov vil vise rundt og forklare alt om dyr og planter, og svare på spørgsmål. Der vil også være mulighed for at få et lille minde med hjem fra souvenir- butikken. Læs selv mere om Randers Regnskov på: www.regnskoven.dk

Tropebuffet med abemad, kvælerslange og vævermyrer?

Undervejs i den spændende vandring i det tropiske univers er Foreningen vært ved en spændende og varieret buffet, hvor der er noget for alle.
Randers Regnskov har betalt entréen, og måltidet betales af ’Familier med kræftramte børn’, så familiens eneste udgifter bliver drikkevarer og transporten til og fra stedet.

Kun for FMKB

Arrangementet er lukket for andet publikum, og alle isolationsregler kan således fuldt ud overholdes. Hele familien er velkommen sammen med bedsteforældre, medlemmer af CanTeen og ”Senvirkningerne”.
Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse forudsætter, at man ikke udgør nogen smitterisiko for kræftramte børn i behandling.
Deltagerne sørger selv for transport til og fra Randers Regnskov, Tørvebryggen 11, 8900 Randers. (Centralt i nærheden af Randersbroen, der går over Randers Fjord).
Nogle dage før arrangementet vil I modtage mail med de sidste informationer.
Tilmeldingen skal sendes til Sekretariatet senest mandag den 4. november.
Med venlig hilsen og på gensyn,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
16 november, 2019
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Danmark

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside