Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Randers Regnskov 2017

11 november, 2017 - 17:00 - 21:00

Med kyndig vejledning undervejs kan du og familien trave igennem ikke mindre end tre kontinenters store tropiske områder på blot fire timer.
Traveturen i det varme klima finder sted lørdag aften den 11. november, hvor der i tidsrummet fra kl. 17.00 og frem til kl. 21.00 venter store oplevelser i verdens tre tropiske kontinenter, Afrika, Asien og Sydamerika. De tre store kupler har fået ny belysning og bliver hver aften oplyst af et afdæmpet grønt lys, der indefra minder ganske meget om månelys.
3.900 m2 regnskov
Randers Regnskovs største kuppel rummer frodig sydamerikansk regnskov og har et areal på 2.000 m2 og en højde på hele 25 m.
Randers Regnskov udvikler og udvider til stadighed det levende økosystem, og I kan forvente en kæmpe sanseoplevelse med mere end 250 dyrearter og 450 plantearter. I år med nye dyreunger hos bl.a. giftslangerne, margay-kattene, hulepindsvinene og aberne.
Ca. halvdelen af dyrene lever frit, så bliv ikke overrasket, hvis der spankulerer dyr rundt på stien lige foran dig. Alle de farlige dyr med skarpe kløer og tænder er dog naturligvis bragt i sikkerhed for nysgerrige klappehænder!
Guider fra Randers Regnskov vil vise rundt og forklare alt om dyr og planter, og der vil være forskellige aktiviteter og mulighed for at få et minde med hjem fra souvenir- butikken. Læs selv mere om Randers Regnskov på: www.regnskoven.dk
Tropebuffet med abemad, kvælerslange og vævermyrer?
Undervejs i den spændende vandring i det tropiske univers er Foreningen vært ved en spændende, varieret buffet, hvor bl.a. abemad og en lækker, mør kvælerslange vil være et godt og velsmagende bud. Med kandiserede vævermyrer til dessert.
Randers Regnskov har betalt entréen, og måltidet betales af ’Familier med kræftramte børn’, så familiens eneste udgifter bliver drikkevarer og transporten til og fra stedet.
Kun for FMKB
Arrangementet er lukket for andet publikum, og alle isolationsregler kan således fuldt ud overholdes. Hele familien er velkommen sammen med bedsteforældre, medlemmer af CanTeen og ”Senvirkningerne”. Personale på børnekræftafdelingerne er også velkomment.
Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse forudsætter, at man ikke udgør nogen smitterisiko for kræftramte børn i behandling.
Deltagerne sørger selv for transport til og fra Randers Regnskov, Tørvebryggen 11, 8900 Randers. (Centralt i nærheden af Randersbroen, der går over Randers Fjord).
Få dage før arrangementet vil I modtage adgangsbilletter og yderligere oplysninger.
Tilmeldingen skal sendes til Sekretariatet senest fredag den 20. oktober.

Detaljer

Dato:
11 november, 2017
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Hjemmeside:
http://www.regnskoven.dk/

Sted

Danmark + Google Maps

Arrangør