Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Randers Regnskov

19 november, 2016 - 17:00 - 21:00

Oplev ikke mindre end tre kontinenters store tropiske områder samlet i den eksotiske Randers Regnskov og få kyndig vejledning undervejs på denne flotte tur!
Lørdag den 19. november kan hele familien nemlig bare sætte kursen direkte mod Randers Regnskov, hvor der fra kl. 17.00 til kl. 21.00 venter varme og behageligt fugtige oplevelser i verdens tre tropiske kontinenter, Afrika, Asien og Sydamerika.
3.900 m2 regnskov
Randers Regnskov består af tre store kupler, der hver er konstrueret af et stålskelet monteret med trekantede ruder i plast. Den største kuppel rummer således frodig sydamerikansk regnskov og har et areal på 2.000 m2 og en højde på hele 25 m.
Igennem mere end 20 år har Randers Regnskov stadig udviklet og udvidet det levende økosystem, og deltagerne kan forvente en kæmpe sanseoplevelse med mere end 250 dyrearter og 450 plantearter.
I de tre kupler er den tropiske varme fuld af dufte, dyr og planter fra hvert af de tre regnskovskontinenter. Ca. halvdelen af dyrene lever frit, så bliv ikke overrasket, hvis der spankulerer dyr rundt på stien lige foran dig. Alle de farlige dyr med skarpe kløer og tænder er dog naturligvis bragt i sikkerhed for nysgerrige klappehænder!
Guider fra Randers Regnskov vil vise rundt og forklare alt om dyr og planter, og der vil være forskellige aktiviteter og mulighed for at få et minde med hjem fra souvenir- butikken. Læs selv mere om Randers Regnskov på: www.regnskoven.dk
Abemad, kvælerslange og vævermyrer til middag?
Undervejs i den spændende vandring i det tropiske univers er Foreningen vært ved en spændende, varieret buffet, hvor bl.a. abemad og en lækker, mør kvælerslange vil være et godt og velsmagende bud. Med dybstegte vævermyrer til dessert.
Randers Regnskov har betalt entréen, og måltidet betales af ‘Familier med kræftramte børn’, så familiens eneste udgifter bliver drikkevarer og transporten til og fra stedet.
Det er kun for os
Arrangementet er lukket for andet publikum og således forbeholdt indbudte af ‘Familier med kræftramte børn’, hvorfor alle isolationsregler kan overholdes. Hele familien er vel­kommen, dvs. det syge barn, de raske søskende og deres forældre samt bedsteforæl­dre. Medlemmer af CanTeen og “Senvirkningerne” kan naturligvis deltage, ligesom personale på børnekræftafdelingerne også er meget velkomne.
Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse forudsætter, at man ikke udgør nogen smitterisiko for kræftramte børn i behandling.
Deltagerne sørger selv for transport til og fra Randers Regnskov, Tørvebryggen 11, 8900 Randers. (Centralt i nærheden af Randersbroen, der går over Randers Fjord).
Få dage før arrangementet vil I modtage adgangsbilletter og yderligere oplysninger.
Tilmeldingen skal sendes til Sekretariatet senest mandag den 7. november

Detaljer

Dato:
19 november, 2016
Tidspunkt:
17:00 - 21:00

Sted

Danmark

Arrangør