Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

RACEHALL

23 januar, 2017 - 12:00

RACEHALL er Europas største indendørs gokart bane, og her kanhele familien få styret sin lyst til fart og spænding. På den langebane skal den bare have fuld gas i forsøget på at komme først overmålstregen.

Langt de fleste Formel 1 kørere er startet i gokart, så måske erder i familien en ny verdensmester i verdens hurtigstebilklasse?

Et af tidens helt store popfænomener Hansi Hinterseer ertidligere verdensmester i skiløb, men I behøver ikke at have enblød sangstemme og blond frisure for at more jer på pisterne iSkiArena. Prøv en tur på brædderne før rejsen går tilalpelandet.

Få en flyvende start på 2017!

Mandag den 23. januar inviterer ‘Familier med kræftramte børn’hele familien til ræs og skiløb samt et efterfølgende lille måltidi RACEHALL i Viby, Aarhus.

Og for dem, der ikke selv ønsker at køre gokart eller stå påski/snowboard, er der masser af fart, action og spænding at opleveved bare at kikke på.

Gokart

Tilmeldte kørere bliver delt op i hold, og hver kører får min. 2x 10 minutters kørsel. Banen er en kilometer lang og har 14 sving,så der bliver rig mulighed til at forsøge at slå banerekorden!

Deltagerne vil få udleveret alt nødvendigt udstyr i forbindelsemed instruktionen.

Deltagerantallet er begrænset, så ved overtegning, må Foreningennødvendigvis foretage en prioritering blandt tilmeldingerne.

Ski/snowboard

Turen på en af de to skibakker i SkiArena sker også i hold.

Med grundig instruktion får hver deltager 2 x 10 min. kørsel påpisten, efter eget valg enten på ski eller snowboard.

Man kan ikke bruge egne ski på bakkerne i SkiArena. Her skalskiene nemlig have en helt speciel kantslibning.

Der vil blive udleveret hjelm og støvler, men du er ogsåvelkommen til at medbringe og benytte eget udstyr.

Deltagerantallet er begrænset, så ved overtegning må Foreningenprioritere.

Hvem kan deltage?

Hele familien, voksne, unge og børn. Og bare rolig. RACEHALL harbåde voksenkarts med maksimal fart på 80 km/t og børne- ogungekarts med højeste fart på 60 km/t.

RACEHALL har også karts indrettet til handicappede, så ogsåkørestolsbrugere kan deltage. Og overalt har sikkerheden højesteprioritet.

Hvis nogle i familien ikke ønsker at udfordre banen, kan løbenemed spænding opleves fra tilskuerpladserne eller med enforfriskning i restaurant “The Diner”.

Tilmelding

Deltagerantallet for kørere er begrænset, så vi anbefalertilmelding med meget mere end de tilladte 80 km/t. Sidstetilmelding er fredag den 6. januar 2017.

Arrangementet er udelukkende for ‘Familier med kræftramte børn’,så også familier med et barn i intensiv behandling kan trygtdeltage.

Afviklingen af aktiviteterne på gokartbanen og på skipisterneforegår på samme tid, så man kan ikke forvente at få lejlighed tilat prøve begge dele.

Derfor må man nødvendigvis foretage et valg allerede vedtilmeldingen.

Stram og pitklar mødetid

Løbene og konkurrencerne starter kl. 17.00, men kørerne skalhelst være klar i pitten fra kl. 16.00. Her udleveres hjelmhue ogstyrthjelm og nødvendige instruktioner.

Før kørsel skal alle kørere have afleveret en underskrevetansøgning om Driver Licens. For børn og unge under 16 år skalforældrene ligeledes underskrive ansøgningen.

Formular til ansøgning vil sammen med praktiske oplysningerblive sendt til alle de tilmeldte kørere en uges tid førarrangementet.

After racing og skiing

Efter fartstrabadserne på banen og skibakken melder sulten sigsikkert, og kl. ca. 19.30 vil ‘Familier med kræftramte børn’ værevært med et lille og lækkert måltid mad i restauranten “The Diner”i samme bygning.

Hele arrangementet er gratis og forventes at slutte senest ca.kl. 21.00.

I finder RACEHALL og SkiArena på Hasselagervej 30, 8260 VibyJ.

Se også: www.racehall.dk ellerwww.skiarena.dk

Med venlig hilsen og pågensyn i pitten og på pisten,

Familier med kræftramtebørn

Detaljer

Dato:
23 januar, 2017
Tidspunkt:
12:00