Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Planetariet

9 april, 2017 - 12:00

Søndag formiddag den 9. april kan FMKB medlemsfamilierne og andre inviterede få en helt unik oplevelse, der bringer os millioner af år tilbage i tiden.
På det store kuppellærred i Rumteatret vil vi opleve hvordan vores fantastiske planet så ud for 70 millioner år siden, hvor dinosaurerne herskede.
Lukket særforestilling
Kl. 09.00 åbner Planetariet udelukkende for ‘Familier med kræftramte børn’.
Ved ankomst til Planetariet bliver alle deltagere budt på et lille traktement i form af en kildevand samt en cookie eller muffin efter eget valg.
Frem til kl. 10.00 er der mulighed for selv at gå på opdagelse og besøge udstillingen i stueplan samt den lille 3D-biograf.
Kl. 10.00 er hele Rumteatret reserveret udelukkende til FMKB, og her vil det kæmpe-mæssige kuppel-lærred på ikke mindre end 1.000 m2 først tage os med på en rejse helt ud til universets yderste galakser og derefter blænde op for:
“I dinosaurernes fodspor” 70 millioner år før menneskeheden overhovedet så dagens lys, herskede der store majestætiske skabninger på jorden.
Ta’ med en ung og modig Pachyrhinosaurus på et meget farefuldt eventyr og følg en spændende historie om at overleve.
Filmens hovedpersoner er en flok kæmpestore, planteædende dinosaurer, og vi følger ungernes udfordringer og kamp for at få fodfæste i denne forhistoriske verden.
“I dinosaurernes fodspor” er et af de mest autentiske dinosaurer-eventyr, der nogen sinde er blevet vist på det store kuppellærred.
Dyrenes kroppe og bevægelser er præcist bygget op ud fra fossile vidnesbyrd, og selv deres kropssprog er blevet animeret ud fra kendskabet til virkelig dyreadfærd. Denne præcision gør, at disse skabninger virker utroligt realistiske.
Hvem kan deltage?
Alle kræftramte børn og unge samt deres familier (far, mor og raske søskende) er velkomne. Bedsteforældrene til de syge børn må også meget gerne inviteres med denne dag. De i relation til isolationsbestemmelserne “godkendte” besøgsvenner (to børn) er også velkomne til at deltage i arrangementet.
Tilmelding
Sidste frist for tilmelding er fredag den 17. marts. Nogle dage før arrangementet vil familien modtage yderligere informationer og billetter, som skal medbringes og vises ved indgangen til Planetariet.
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
9 april, 2017
Tidspunkt:
12:00