Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pippi Langstrømpe

10 marts, 2012

Gratis

Hendes fulde navn er Pippilotta Viktualia Rullegardinia Krusmynta Efraimsdotter Långstrump, men her i Danmark og mange andre steder på kloden kender vi hende meget bedre som Pippi Langstrømpe.
Pippi er verdens stærkeste pige, og i 1945 flyttede hun med hjælp fra den svenske forfatter Astrid Lindgren ind i Villa Villekulla, som ligger ved siden af huset, hvor hendes bedste venner, Tommy og Annika bor. Her bor hun sammen med sin abe hr. Nilson, sin hest Lille Gubben og en taske fyldt med guldpenge. Hendes mor er død og er i himlen, og hendes far er kaptajn på verdenshavene og negerkonge på en sydhavsø.Det kan man da ikke! Astrid Lindgrens bøger om Pippi Langstrømpe vakte stort postyr, da de udkom. Normerne for små pigers opførsel var dengang meget anderledes end i dag, og en pige der lever uden sine forældre og udfordrer alle autoriteter var jo på det nærmeste en skandale. Da den første bog om Pippi udkom på fransk var den kraftigt censureret for sit ‘anarkistiske’ og ‘antiautoritære’ indhold. Bøgerne er efterhånden oversat til ca. 90 sprog over hele verden.Kun os i Aalborg Teater Lørdag den 10. marts kl. 11.00 inviterer ‘Familier med kræftramte børn’ til en festlig forestilling, hvor alt kan ske – og sikkert gør det, når Pippi nu en gang er i nærheden. Pippi er stærk både i armene og i hjertet, og hun gør verden større og sjovere for alle, hun kommer i nærheden af.
Glæd jer til en forestilling med musik og dans for alle børn og ditto barnlige sjæle! Drag derfor alle familiemedlemmer af hus og hank også gerne op i bedsteforældrene. Alle 460 pladser i Aalborg Teaters Store Scene er reserveret udelukkende til ‘Familier med kræftramte børn’, og glædeligvis kan alle gældende isolationsregler overholdes. Derfor kan også familier med et barn i behandling trygt deltage. Selv om vi disponerer over hele salen, bliver der sikkert rift om billetterne, og derfor tilråder vi hurtig tilmelding. Billetter vil blive tilsendt nogle dage før forestillingen.
Sidste tilmelding er mandag den 20. februar. Pippi Langstrømpe tager imod lørdag den 10. marts kl. 11.00 på Aalborg Teater, Jernbanegade 11, 9000 Aalborg. Med venlig hilsen Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
10 marts, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør