Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pippi Langstrømpe

11 oktober, 2015

Gratis

Pippi flytter ind i Villa Villekulla sammen med abekatten Hr. Nillson, sin hest og en taske fyldt med guldmønter. Her møder hun søskendeparret Tommy og Annika, og de bliver meget hurtigt allerbedste venner.
 
Men det er ikke altid nemt at være venner med Pippi. Hun har ingen mor, og hendes far er sørøverkonge – så hun har aldrig lært, hvordan man skal opføre sig ordentligt. Selvom det er svært at være sød og artig pige, som alle de voksne gerne vil have, Pippi skal være – så får Pippi alligevel vundet alles hjerter.
 
Kom til HCM Kongrescenter søndag den 11. oktober og nyd Pippi og hendes venner. Hele foyeren er lavet om til Pippiland, hvor børn og barnlige sjæle kan prøve en masse sjove aktiviteter inden forestillingen, og efter forestillingen kan du møde Pippi og alle hendes venner. Astrid Lindgren-klassikeren sættes op for første gang som familiemusical i MCH Kongrescenter med musik og sangtekster af Sebastian.
 
Boller, lagkage og kakao fra kl. 14.30
Forestillingen starter kl. 15.30, men hvis familien kommer en time før tæppet går, byder “Familier med kræftramte børn” foruden spas i foyeren på friskbagte boller, lagkage og varm kakao og kaffe/the. Traktementet serveres i et seperat spiselokale, som vi har helt for os selv.
 
Kun for FMKB
Forestillingen er udelukkende for inviterede af “Familier med kræftramte børn”, og derfor kan alle isolationsregler overholdes både under forestillingen i teatersalen, i foyeren og i selve spiselokalet. Medlemsfamilier med et barn i intensiv behandling kan derfor også trygt deltage, og vi opfordrer især disse familier til at tilmelde sig.
 
Bedsteforældre og personale fra børnekræftafdelingerne er også meget velkomne. Det samme gælder de efter isolationsreglerne “godkendte” besøgsvenner.
 
Deltagelse er helt og aldeles gratis – Der er god plads til alle! Deltagelse forudsætter, at man ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling.
 
Nogle få dage før forestillingen vil alle tilmeldte modtage yderligere praktiske informationer og billetter, som skal vises ved indgangen.
 
Tilmelding
Både MCH KOngrescenter og Pippi vil meget gerne vide, hvor mange der kommer, og derfor bedes I udfylde og sende familiens tilmelding til Sekretariatet hurtigst muligt og absolut senest torsdag den 17. september. VIGTIGT at dette overholdes.
 
Med venlig hilsen – og på gensyn i Pippiland
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
11 oktober, 2015
Pris:
Gratis

Arrangør