Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pippi Langstrømpe 2019

13 oktober, 2019 - 13:00 - 16:30

Få en varm oplevelse i efterårsferien i muntert selskab med ”Pippi Langstrømpe” søndag den 13. oktober fra kl. 13.00

Mange kender og husker med glæde Astrid Lindgrens fantastiske fortælling om Pippi Langstrømpe, der sammen med sin abe Hr. Nilsson og den prikkede hest driver gæk med de voksne.
Nu kan alle medlemsfamilier fra ’Familier med kræftramte børn’ opleve denne herlige fortælling som teaterforestilling, der bliver opført søndag eftermiddag den 13. oktober kl. 14.30 i MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37 i Herning.

Vi varmer op fra kl. 13.00

Forestillingen starter kl. 14.30, men allerede fra kl. 13.00 byder ’Familier med kræftramte børn’ i et særskilt lokale på lidt efterårslækkerier til børn og voksne.
Under og efter måltidet er der naturligvis god lejlighed til at hygge sig med alle de andre familier fra Foreningen.

Lukket særforestilling

Kl. 14.30 er alle teatersalens 350 pladser reserveret kun til inviterede af ’Familier med kræftramte børn’. Alle isolationsregler kan således overholdes, og familier med et barn i intensiv behandling kan derfor også trygt deltage.
Vi skal derfor opfordre disse familier til at deltage og få en oplevelse sammen med andre, der er eller har været i samme situation.

Hvem kan deltage?

Alle kræftramte børn og unge og deres familier (far, mor og raske søskende) er velkomne, samt bedsteforældrene må også meget gerne deltage denne dag.
Da vi har hele teatersalen og opholdslokale for os selv denne dag, kan også børn og unge i intensiv behandling trygt deltage.
Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner m.v., der har relation til behandlingen af kræftsyge børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ’Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage.
Som altid skal vi dog gøre opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man på nogen måde udgør en smittefare over for børn i behandling for kræft.
Med venlig hilsen og på gensyn i Villa Villekulla,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
13 oktober, 2019
Tidspunkt:
13:00 - 16:30
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Danmark

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside