Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

På den anden side

4 januar, 2011

Gratis

Skuespil på Det Kongelige Teater er landets ypperste. Og når den franskfødte Catherine Poher sætter en familieforestilling op, kan det næsten ikke blive bedre.
Det har hun gjort med det eventyrlige skuespil ‘På den anden ende’, som opføres på Portscenen i Skuespilhuset.
 
‘Familier med kræftramte børn’ har fået stillet et stort antal billetter til rådighed til forestillingen mandag den 3. januar og tirsdag den 4. januar, begge dage kl. 19.00.
 
Om forestillingen’På den anden side er en eventyrfortælling for hele familien, og Det Kongelige Teater præsenterer den således:
“Hvor skal jeg hen?” siger Leonora højlydt for at berolige sig selv. Hun er gået hjemmefra og kan ikke finde tilbage. “Ingen steder” bliver der svaret. Hun kan ikke se, hvem der taler. Leonora er kommet over på den anden side, en ukendt verden beboet af talende dyr, hvor alt passerer forbi i evig eventyrlige forandring.
En bjørn bliver hendes følgesvend. Han viser hende vejen til et hjem, hun ikke kan bo i, men som kan bo i hende.
 
Det Kongelige Teater præsenterer for første gang den fem gange Reumert-belønnede Catherine Pohers arbejde. Med en perlerække af enkle situationer, absurde og meget humoristiske handlinger, korte dialoger, dansende trin, kropsprog og magiske visuelle forvandlinger hylder hun i ‘På den anden side’ de myter, eventyr og historier, der er vores fælles kulturarv.
 
Begejstrede anmeldere og publikum’På den anden side’, der anbefales til alle fra 6 år og opefter, har fået en helt usædvanlig og ualmindelig flot modtagelse af både anmeldere og publikum:
“Denne poetiske sansebombe er kort og godt slet ikke til at stå for, og slet ikke for dem, der vedstår, at de også har en stor indre (og barnlig) sjælenøgle”. (Børsen)
 
“Hvad der uden tvivl vil forundre og tryllebinde almindelige tilskuere, forbavser næppe det børneteatervante publikum, der ved, at man kan fortælle historier på mange andre måder end dem, voksenteatret kender til”. (Børneteateravisen)
 
“Noget af det smukkeste, sjoveste og mest overraskende jeg nogensinde har set på en teaterscene. Fra musikken der bevæger sig og kanindanseren i loftet og hele vejen igennem denne rørende fysiske fortælling var salen indhyllet i eventyr. Min datter på 6 digtede videre hele vejen hjem. Tusind, tusind tak!” (Publikummer)Og på den anden side – sådan foregår tilmeldingen:
Denne gang er tilmeldingsfristen så ganske kort, og det betyder på grund af Julen og Nytåret, at familien skal bestille billetter direkte hos Det Kongelige Teater.
Da vi desværre ikke har hele Skuespilhuset for os selv, kan alle isolationsregler desværre ikke fuldt ud overholdes.
Der kan bestilles max. 4 billetter pr. familie så længe lager haves. Efter bestilling modtager I bekræftelse på bestillingen, hvis der stadig er pladser.
‘På den anden side’ opføres på Portscenen i Skuespilhuset, som ligger på Sankt Annæ Plads/Kvæsthusbroen over for Operaen.
Forestillingen varer i alt 1 time og 15 minutter. Normalprisen for billetterne er 130 kr. pr. stk. for børn/unge og 260 kr. pr. stk. for voksne.
 
Sådan er proceduren:
Vælg den ønskede dato for at overvære forestillingen. Mandag den 3. januar eller tirsdag den 4. januar – begge dage kl. 19.00.
Gå ind på Det Kongelige Teaters hjemmeside ved at følge en af de nedenstående links og indtast herefter familiens bestilling.
 
Billetter til mandag den 3. januar 2011: http://kglteater.dk/Billetter/VIP_bestillinger/Paa_den_anden_side_03_01_11.aspx
Billetter til tirsdag den 4. januar 2011: http://kglteater.dk/Billetter/VIP_bestillinger/Paa_den_anden_side_04_01_11.aspx
 
Eller meget, meget nemmere:
Gå ind på Foreningens hjemmeside www.fmkb.dk, klik på ‘Aktiviteter’ under menupunktet ‘Om FMKB’. Her er der sammen med omtale af aktiviteten og selve invitationen også de ovennævnte links, der begge er gjort aktive for direkte bestilling af billetter.
 
Hvis du er blandt de heldige, der får tildelt gratis billetter, vil du umiddelbart efter bestillingen modtage en bekræftelse herom på mail.
 
På selve forestillingsdagen vil billetterne så ligge klar til afhentning i dit navn ved serviceskranken i Skuespilhuset en time før forestillingens start.
Det Kongelige Teater Skuespilhuset Sankt Annæ Plads 36 1250 København K
 
Med venlig hilsen og rigtig god fornøjelse
Familier med kræftramte børn
 
Læs mere om forestillingen her
 
Download invitation og tilmeldingsblanket som PDF her

Detaljer

Dato:
4 januar, 2011
Pris:
Gratis

Arrangør