Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Orla Frøsnapper og picnic

31 maj, 2011

Gratis

Traditionen tro kan ‘Familier med kræftramte børn’ også i år invitere til forpremiere på årets Tørningspil, som opføres af Teater og Musikgruppen Tørning Mølle. Både den dejlige picnic før forestillingen og selve forestillingen er ganske gratis.
 
Kallebys skrækOrla Frøsnapper har måske engang spist en levende frø eller en halv, og til sommer vil han slå sine folder på plænen ved Tørning Mølle. Her vil han tæve Maya og Jacob, hvis altså ikke de når at stikke af, og selv vil han få tæv af Smeden, helt uden at have gjort noget, mener han da selv. Ja, livet er uretfærdigt.
 
Alle i Kalleby er vidende om, at Orla Frøsnapper er en rigtig skidt dreng, og man ved aldrig hvad sådan en knægt kan finde på. Der er dog det problem, at når der er noget børn ikke må, så bliver det bare mere spændende.
Det synes Maya og Jacob og deres venner også, så de prøver selvfølgelig at bringe Orla Frøsnapper i fedtefadet og det lykkes. Dog står de herefter på Orla Frøsnappers liste over de mennesker, han skal hævne sig på. En dag kommer der et cirkus til byen. Det tiltrækker alle byens unger og selvfølgelig også Orla Frøsnapper, som også her kommer i klemme både det ene og andet sted.
Alle disse genvordigheder bliver iscenesat af skuespillerne fra Teater og Musikgruppen Tørning Mølle og akkompagneres af det verdenskendte Kalleby Byorkester.
 
Forestillingen, der samtidig er forpremiere på de ordinære forestillinger, overværes i det fri og finder sted tirsdag den 31. maj og starter kl. 19.00 og slutter ca. kl. 21.00. Der er en pause på ca. 20 min. undervejs.
 
Gratis picnic med helstegt pattegris og fri soft-ice til alle kl. 17.30
Tørning Mølle ligger i nogle meget naturskønne omgivelser ved Tørning Sø, og dem kan du nyde sammen med de øvrige deltagere, når Foreningen er vært ved en ganske gratis picnic incl. øl/vand i det fri. Hvis vejrliget ikke skulle vise sig fra sin bedste side, har vi naturligvis sikret os, at vi i stedet kan spise inden døre i den gamle mølle.
Årets picnic-menu består igen i år af helstegt pattegris med alskens tilbehør, bl.a. dejlig salat, forskellige kartofler, flutes m.v. Til dessert er der fri soft-ice, og man kan spise lige så meget, som man orker!
Picnic’en starter kl. 17.30, altså 1½ time før tæppet går til forestillingen kl. 19.00. Ismaskinen snurrer naturligvis igen i pausen, hvor der også bydes på kaffe og kage.
 
Hør om og se Tørning MølleKommer familien i god tid før picnic’en, vil en lokalkendt vise rundt og fortælle den spændende historie om Tørning Mølle.
 
Hvem kan deltageAlle foreningens familiemedlemmer, CanTeen- og “Senvirknings”-medlemmer samt personale på børnekræftafdelingerne kan deltage. Det er ligeledes besluttet, at bed-steforældre og besøgsvenner til børnene blandt vore familiemedlemmer også meget gerne må inviteres med. Arrangementet er således forbeholdt deltagere, der er inviteret af ‘Familier med kræftramte børn’. Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse forudsætter, at man ikke udgør en smitterisiko for børn i kræftbehandling.
 
Tilmelding Tilmelding sker ved at udfylde og indsende vedhæftede tilmeldingsblanket senest fredag den 13. maj. Deltagelse er helt gratis.
Det kan oplyses, at normalpriserne for samme type billetter er kr. 40,-/80,- pr. stk. Herudover kommer værdien af den gratis picnic til ca. kr. 145,- pr. deltager, hvis man også ønsker at deltage i denne.
 
De tilmeldte deltagere vil nogle få dage før arrangementet få tilsendt bekræftelse på deltagelse samt adgangsbilletter, praktiske informationer m.v.
 
Praktiske oplysningerForestillingen starter kl. 19.00 og finder sted på Tørning Mølle, Hammelev i nærheden af Vojens. Kører man ad motorvejen, drejes fra ved afkørsel nr. 68 mod Vojens.  Når man ca. 1 km længere fremme har passeret Hammelev drejes til venstre mod Tørning Mølle, der herefter nås efter ca. 1 km’s kørsel.
 
Man bedes møde op i god tid før picnicarrangementet/forestillingen.
Mange hilsener og på gensyn til en dejlig sommeraften i det fri
Familier med kræftramte børn
Læs mere om Tørningspillet her

Download invitation og tilmeldingsblanket her

Detaljer

Dato:
31 maj, 2011
Pris:
Gratis

Arrangør