Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Oplevelser i troperne

9 november, 2013

Gratis

Joh, du læste skam helt rigtigt. Og hele familien vil endda kunne nå at gennemrejse hele tre kontinenters store tropiske områder på blot fire timer.
 
Lørdag den 9. november kan hele familien nemlig bare sætte kursen direkte mod Randers Regnskov, hvor der fra kl. 17.00 til kl. 21.00 venter varme oplevelser i verdens tre tropiske kontinenter.
 
3.900 m2 regnskov
Randers Regnskov består af tre store kupler, der hver er konstrueret af et stålskelet monteret med trekantede ruder i plast. Den største kuppel rummer således frodig sydamerikansk regnskov og har et areal på 2.000 m2 og en højde på hele 25 m.
 
Igennem mere end 16 år har Randers Regnskov stadig udviklet og udvidet den tropiske zoo, og deltagerne kan forvente en kæmpe sanseoplevelse med mere end 200 dyrearter og 450 plantearter.
 
I de tre kupler er den tropiske varme fuld af dufte, dyr og planter fra hvert af de tre regnskovskontinenter. Bliv ikke overrasket, hvis der spankulerer fritgående dyr rundt på stien lige foran dig. Det gør der dog næppe på den store hængebro, der svæver højt oppe under den sydamerikanske kuppel.
 
Guider fra Randers Regnskov vil vise rundt og forklare alt om dyr og planter, og der vil være forskellige aktiviteter og mulighed for at få et minde med hjem fra souvenir- butikken. Læs selv mere om Randers Regnskov på: www.regnskoven.dk
 
Spidstegt leguan til middag?
Undervejs i den spændende vandring i det tropiske univers er Foreningen vært ved en spændende buffet, hvor menuen endnu ikke er fastlagt. Men spidstegt leguan bliver det dog næppe. Randers Regnskov har betalt entréen, og måltidet betales af ‘Familier med kræftramte børn’, så familiens eneste udgifter bliver drikkevarer og transporten til og fra stedet.
 
Det er kun for os
Arrangementet er lukket for andet publikum og forbeholdt indbudte af ‘Familier med kræftramte børn’, hvorfor alle isolationsregler kan overholdes. Hele familien er vel­kommen, dvs. det syge barn, de raske søskende og deres forældre samt bedsteforæl­dre. Medlemmer af CanTeen og “Senvirkningerne” kan naturligvis deltage, ligesom personale på børnekræftafdelingerne også er meget velkomne.
 
Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse forudsætter, at man ikke udgør en smitterisiko for kræftramte børn i behandling.
 
Deltagerne sørger selv for transport til og fra Randers Regnskov, Tørvebryggen 11, 8900 Randers. (Centralt i nærheden af Randersbroen, der går over Randers Fjord).
 
Få dage før arrangementet vil I modtage adgangsbilletter og yderligere oplysninger.
 

Tilmeldingen skal sendes til Sekretariatet senest mandag den 28. oktober.
 
Med venlig hilsen og på gensyn,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
9 november, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør