Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Oplev VILD MED DANS

19 oktober, 2012

Gratis

Metronome Studies i København lægger igen i år gulv til ‘VILD MED DANS’, en af TV2s allerstørste seer-succeser nogensinde.
 
Fredag den 19. oktober er feltet af Danmarks modigste dansere skrumpet ind, og nu bliver det spændende at se, hvem der denne gang må forlade konkurrencen.
 
Under alle omstændigheder bliver det en flot oplevelse at overvære generalprøven.
 
I år består dommerpanelet igen af Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Jens Verner og Britt Bendixen, som vil vifte retfærdigt med deres karakterplader. Dansebestyrere og værter er også i år Christiane Schaumburg-Müller og Claus Elming, som selv er en hel del bedre til at forklare alt om amerikansk fodbold end til at danse.
 
‘VILD MED DANS’ er et festorgie i lys, farver, kostumer, flotte danse, kendisser og ikke mindst smægtende toner fra verdens bedste Vild med dans-orkester, The Antonelli Orchestra.
 
Humør på tilskuerpladserne
Som tidligere inviterer ‘Familier med kræftramte børn’ også i år til generalprøve, hvor jeres entusiasme, humør og ikke mindst klappehænder vil være afgørende for, om udsendelsen og parrenes performance bliver en succes.
Ganske vist må I undvære dommerne, da de jo ikke må se parrenes præstationer før den efterfølgende direkte udsendelse.
 
Flotte danse
Vild med dans udvikler sig fra år til år, og også i 2012 står der flere nyheder på programmet. TV2 er dog ikke i det meddelsomme hjørne, når sløret skal løftes for indholdet af programmerne, og derfor kan nysgerrigheden først stilles endeligt ved generalprøven fredag den 19. oktober. Men flotte danse vil helt sikkert hvirvle hen over det store dansegulv.
 
‘Familier med kræftramte børn’ har fået tildelt et større antal billetter, men vi ved, at interessen blandt medlemsfamilierne er endnu større. Derfor tilråder vi meget hurtig tilmelding, da billetterne bliver tildelt efter først-til-mølle princippet.
 
Lidt praktisk
Generalprøven finder sted fredag den 19. oktober mellem kl. 16.00 og 17.45.
 
Mødetid er kl. 15.45, og det hele finder sted på:
 
Metronome Studios, Jenagade 22, 2300 København S.
 
Udfyld tilmeldingsblanketten hurtigst muligt og vær blandt de heldige, der kommer til at overvære generalprøven på en af Danmarks mest populære TV udsendelser.
 
Deltagerne vil modtage lidt praktisk information nogle få dage før generalprøven.
 
Med venlig hilsen

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
19 oktober, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør