Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Opfølgning på Temadag

12 januar, 2013

Gratis

Den afholdes samme sted som Temadagen den 6. december, nemlig på Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, 2450 København SV – og tidspunktet er:
 
Lørdag den 12. januar 2013 kl. 09.30 – 16.00
 
Hvordan er det gået?
I oplæg, diskussion og gruppearbejder kom temadagen i begyndelsen af oktober 2012 ind på en lang række af de vigtige spørgsmål og mange udfordringer, der opstår på vej mod det normale liv.
 
For de fleste forældre er det en proces at vende tilbage til det normale liv efter op til tre års næsten konstante tilstedeværelse i behandlingsmiljøet, hvor en stor del af familiens dagligdag har været bestemt af og støttet af læger, hospitalspersonale og andre fagpersoner. Det sociale liv har været stillet på stand by, ligesom mange praktiske og følelsesmæssige spørgsmål.
 
Opfølgningsdag med øvelser
Til stede på Opfølgningsdagen vil også denne gang være Foreningens egen psykolog, Kirsten Lysgaard, der vil guide deltagerne gennem dagen.
 
Efter en runde med opsamling af, hvad der er sket for deltagerne siden sidst, vil Kirsten Lysgaaard holde et kort oplæg og skitsere nogle øvelser i forhold til bl.a.:
 
–      uvished og angst
–      problemløsning
–      håndtering af barnets fysiske, følelsesmæssige og sociale reaktioner
 
De tilhørende øvelser vil være enkle udgaver af mindfulness og afspænding, så medbring gerne liggeunderlag, tæppe og pude.
 
Deltagelse i opfølgningsdagen er gratis og omfatter al forplejning i løbet af dagen.
 
Tilmelding
Tilmelding skal være modtaget på Sekretariatet senest torsdag den 20. december.

Med venlig hilsen og på gensyn,

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
12 januar, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør