Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

OB – FC Nordsjælland

2 september, 2018 - 12:00 - 14:00

Hele familien kan nu se frem til et tempofyldt opgør på Nature Energy Park i Odense, når Odense Boldklub tager imod de unge spillere fra FC Nordsjælland.
Siden Alka Superligaen ændrede struktur, er det ikke lykkes OB at være blandt de eftertragtede top 6-hold efter grundspillet. Derimod er FC Nordsjælland ved at blive en fast del af toppen, hvor de eftertragtede pladser til de europæiske kampe fordeles.
Odense Boldklub har store traditioner, og hvem husker ikke sejren på 2-0 over det mægtige Real Madrid i 1994 på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid. Det er disse dyder som skal findes frem, hvis OB skal hente en sejr.
Det bliver ikke nemt, for FC Nordsjælland med Kasper Hjulmand i spidsen forstår virkelig at få det bedste ud af de unge spillere.
Ta’ med til kampen søndag den 2. september med kampstart kl. 12.00
’Familier med kræftramte børn’ har fået tildelt et antal billetter til denne kamp, og de vil blive tildelt efter ’først til mølle-princippet’. Det vil som altid være en god idé at møde op i god tid, da der vil være masser af aktiviteter og stemning på tribunen. På stadion kan der naturligvis købes de berømte stadionpølser, sodavand og is.
Vi gør opmærksom på, at selve kampen også overværes af andre end medlemmer af ’Familier med kræftramte børn’, og alle gældende isolationsregler kan således ikke forventes overholdt.
Tilmelding og konkurrence
På tilmeldingskuponen er der en lille konkurrence, hvor du kan gætte resultatet af selve kampen. Du skal være tilmeldt arrangementet rettidigt for at kunne deltage i denne konkurrence. Alle der har gættet det rigtige resultat deltager herefter i en lodtrækning om 6 flasker af de gode FMKB rødvine.
Tilmeldingen skal være modtaget på Sekretariatet senest fredag den 10. august. Vi sender efterfølgende billetterne til jer sammen med nogle praktiske oplysninger.
Ta’ til Odense og oplev slaget mellem Fyn og Sjælland!

Detaljer

Dato:
2 september, 2018
Tidspunkt:
12:00 - 14:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Danmark

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside