Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nyd en Schou-Tur i Cirkusland

20 september, 2014

Gratis

Foreningens voksne familiemedlemmerer velkomne til at nyde en Schou-Tur i Cirkusland, Cirkus Arenas hovedkvarter i Slagelse. Det store aftenarrangement omfatter velkomstdrink, en flot og lækker middag, underholdning, varieté, revy- og showforestillingen Schou-Tur og efterfølgende dans til evende musik.
Hertil kommer, at deltagelse er helt og aldeles GRATIS for FMKBs medlemmer! 
Dog skal man som altid ved Foreningens aktiviteter selv betale for alle sine drikkevarer, som blot bestilles og afregnes direkte til betjeningen på stedet.
Det kan oplyses, at normalprisen for deltagelse er kr. 598,00 pr. person excl. drikkevarer og ect. deltagelse i fælles bustransport.
Aftenarragementet er udelukkende for voksne over 18 år, og invitationen er således denne gang henvendt til forældre samt familiens unge på 18 år og derover.
 
Aftenens program
Schou-Turen i Cirkusland kommer til at forløbe nogenlunde således:
 
Kl. 18.00: Ankomst og velkomstdrink Kl. 18.30: Vi går til bords og nyder en herlig middag med lækker forret, en helt fantastisk hovedret i form af en overdådig buffet med alskens lækkerier og herefter en velsmagende dessert. Under middagen vil skuespillere servere let underholdning. Kl. 19.30 – 21.30: Forestillingen Schou-Tur med varieté, revy og show
Kl. 21.30 – 01.00: Dans til levende musik
 
Om forestillingen
Showet SCHOU-TUR er flytte til Cirkusland ved Slagelse, hvor vi vil oleve et glad dinner-show, hvo Susanne Breuning, Jan Schou, Alexander Arli, Ditte Lill, en fantastisk show-ballet og Kenneth Sichlaus orkester vil være omkring gæsterne hele aftenen og underholde med revy, show og varieté på flere scener. gæsterne kan bl.a. nyde glade potpourrier, sjove revynumre, fantastiske artistnumre – og masser afgrin. Alt sammen pakket ind i rigtig god mad og vin.
 
Fri bustransport
Foreningen tilbyder gratis, fælles bustransport fo deltager fra Jylland Fyn og København. Der vil være opsamling og aflevering i Vejle, Odense og København.
Nærmere info om transport vil blive tilsendt kort tid før arrangementet, emn allerede nu kan vi oplyse, at bussen returnerer fra Cirkusland kl. 23.00.
 
Husk at anføre på tilmeldingsblanketten om I ønsker at deltage i den fælles transport eller vælger selv  at sørge for transport.
 
Tilmeldning
Foreningen disponerer over et større antal billetter, som vil bllive tildelt efter “først-til-mølle” princippet. Så hurtig tilmelding tilrådes, dog senest mandag den 8. september
 
Med venlig hilsen – og rigtig god fornøjelse
Familer med kræftramte børn
 

Detaljer

Dato:
20 september, 2014
Pris:
Gratis

Arrangør