Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nordic Park 2016

13 februar, 2017 - 12:00

Med kort afstand til stranden ligger Nordic Park i megetnaturskønne omgivelser i Nordsjælland midt mellem Tisvildeleje,Græsted og Gilleleje.

Her kan familien kvit og frit tilbringe en dejlig uge i børnenesvinterferie og hente nye kræfter og inspiration til at gørehverdagen lettere.

Send en mail nu

Hvis I mener, at jeres familie har behov og mulighed for etophold i Nordic Park, skal I hurtigst muligt og senest den 5.januar sende en mail til Sekretariatet med en kort beskrivelse affamiliens situation samt en begrundelse for at komme ibetragtning.

Herefter vil Foreningen prioritere de familier, der har størstbehov.

I mailen skal også anføres hvor mange voksne og hvor mange børnfamilien består af.

Nordic Park

Opholdet i Nordic Park finder sted i nye lækre ferielejligheder,der er opført som rækkehuse i to etager. Stue og køkken ligger iåben forbindelse.

Boligerne er kørestolsvenligt indrettet og monteret og udstyretmed alt, hvad familien har brug for under et ugeophold.

Lejlighederne er indrettet med op til seks sovepladser, og allelejligheder har en lille terrasse med møbler. – Se mere på:www.nordicpark.dk

Ankomst og afrejse

Opholdet finder sted i uge 7 i børnenes vinterferie og medankomst mandag den 13. februar og afrejse søndag den 19.februar.

Familier, der kommer i betragtning, vil modtage yderligereinformationer og en række praktiske oplysninger sammen medgavekortet.

I midten af januar 2017 vil alle ansøgerfamilier modtage beskedom prioriteringen.

Med venlighilsen

Familier med kræftramtebørn

Detaljer

Dato:
13 februar, 2017
Tidspunkt:
12:00