Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Naturen på arbejde på Als

9 juni, 2012

Gratis

Danfoss Universe er en science- og oplevelsespark spækket med levende naturfæno­mener, spændende og inspirerende teknik og sjove maskiner.
 
Oplevelsesparken er placeret i Nordborg på Als tæt ved virksomheden Danfoss, som er Danmarks største industrikoncern.
 
Lørdag eftermiddag/ aften den 9. juni inviterer ‘Familier med kræftramte børn’ og Danfoss Universe alle familiemedlemmer (incl. bedsteforældre) til at besøge den store spændende oplevelsespark, som bl.a. omfatter pavilloner med masser af interaktiv teknik, thermolab, fluid power, water works og meget, meget mere.
 

Vi har hele universet for os selv, og alle isolationsregler kan således fuldt ud overholdes. Derfor kan også familier med et barn i intensiv behandling trygt deltage, og vi opfordrer således især disse familier til at tilmelde sig.
 
Parkens aktiviteter er baseret på kulde, varme, bevægelse og en underholdende og interessant udgave af de teknikker, som Danfoss benytter sig af i hele den daglige produktion. Formålet med parken er at begejstre børn og unge og skabe større interesse for både teknologi og naturvidenskab.
 
Vi er overbevist om, at Danmarks science- og oplevelsespark også vil begejstre alle, der tager imod Foreningens invitation til en inspirerende eftermiddag/ aften på Als.
 
Vi kan anbefale, at man orienterer sig på hjemmesiden: www.danfossuniverse.dk
 
Den er rigtig spændende og med mange interaktive udfordringer.
 
Så derfor: ta’ med til Nordborg lørdag den 9. juni og bliv vildt klog på naturlig vis!
 
Til alle der mener, at de i forvejen er vildt kloge på naturlig vis: grib alligevel chancen og få en god oplevelse sammen med nogle af Foreningens mere beskedne gemytter!
 
Arrangementet er helt gratis, og alle deltagere vil få udleveret en picnicpose med et lækkert måltid + drikkevarer, som kan nydes, når og hvor man har lyst og behov.
 
Vi gør endnu en gang opmærksom på, at Danfoss Universe i tidsrummet kl. 16-20 denne dag kun er åben for inviterede af ‘Familier med kræftramte børn’, og at alle Foreningens medlemsfamilier således kan deltage – der er masser af plads!!!
 
Udfyld tilmeldingsblanketten hurtigst muligt og send den til Foreningens Sekretariat senest mandag den 21. maj. Nogle få dage før arrangementet vil alle tilmeldte modtage adgangsbilletter m.v., som skal medbringes. Herefter skal deltagerne så blot finde Mads Patent Vej 1, 6430 Nordborg på Als. Og det skulle vel ikke være så svært?
 
Med venlig hilsen og på gensyn,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
9 juni, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør