Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MY FAIR LADY i Vilhelmsborg

26 juli, 2011

Gratis

Handlingen Vi befinder os i London 1912, hvor den simple blomsterpige Eliza Doolittle sælger blomster foran Covent Garden operaen. En aften tiltrækker hun sig sprogprofessor Higgins og oberst Pickerings opmærksomhed, da hun plaprer løs med sin kraftige cockney dialekt.
De to gentlemen indgår et væddemål. Professor Higgins skal på et halvt år forvandle Elizas tarvelige sprog til korrekt engelsk. Samtidig skal hun lære gode manerer, så hun er i stand til at begå sig i de finere kredse.
Lykkes eksperimentet? Ja det er hele humlen i stykket, men ét er sikkert: Professor Higgins er ikke den samme efter sammenstødet med Eliza.
Musicalen My Fair Lady fra 1956 er skrevet af Alan Jay Lerner, og musikken er komponeret af Frederick Loewe.
 
Kom og oplev forpremieren til MY FAIR LADY tirsdag den 26. juli kl. 20.00!
 
Hvem kan deltage? Alle Foreningens familiemedlemmer, CanTeens, “Senvirkninger”, personale på børnekræft afdelingerne, ambulatorier m.v., samt bedsteforældre til børnene blandt vores familiemedlemmer kan opleve ‘MY FAIR LADY’.
Vi gør dog opmærksom på, at det ikke er en særforestilling, så normale isolationsregler kan ikke overholdes fuldt ud. Ligeledes kan vi oplyse, at vi kun har et begrænset antal billetter til rådighed. Så “først til mølle” kære venner?!
 
Tilmelding/betaling Tilmelding sker ved at udfylde og sende tilmeldingsblanketten til Sekretariatet senest fredag den 18. juni. Pris pr. deltager er kun kr. 50,- som opkræves senere. (Normalprisen er mellem kr. 150,- og 175,- pr. billet).
 
I god tid før forestillingen modtager de tilmeldte deltagere yderligere informationer samt adgangsbilletter, der skal forevises ved indgangen.
Forestillingen starter kl. 20.00 og finder sted i Vilhemsborg Park ved Beder syd for Aarhus.
Hvis vejret er godt, vil der før forestillingen være mulighed for at nyde indholdet af medbragte madkurve sammen med de øvrige deltagere. I forbindelse med forestillingen kan man købe is, pølser, øl og vand til rimelige priser.
 
Med venlig hilsen og på gensyn tirsdag den 26. juli 2011 kl. 20.00
Familier med kræftramte børn
 
Læs mere om Vilhelmsborg Festspil her
 
Download invitation og tilmeldingsblanket som PDF her

Download plakat vedr. forestillingen som PDF her

Detaljer

Dato:
26 juli, 2011
Pris:
Gratis

Arrangør