Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Musicalen Frode og alle de andre rødder

15 juni, 2017 - 17:30 - 21:00

[cmsms_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_color=”#ffffff” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_color_overlay=”#000000″ data_overlay_opacity=”50″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]
’Familier med kræftramte børn’ og ’Teater og Musikgruppen Tørning Mølle’ varsler komik, musik og fart over feltet, når vores medlemsfamilier bliver inviteret til at overvære generalprøven på årets forestilling, musicalen ’Frode og alle de andre rødder’, der opføres på Tørning Mølle.
Musicalen er bearbejdet af Danny Bruslund efter Ole Lund Kirkegaards bog. Og al den herlige musik står Jes Christensen for.
Der er ganske enkelt lagt op til en hylende morsom børnekomedie, hvor også de voksne vil grine og nynne med.
Frode og alle de andre rødder.
På Hjørnehusgade bor Frode og en masse andre. Bl.a. den sure hr. Storm, eller Stormfloden som børnene kalder ham, fordi han altid er så sur. På gaden bor også frk. Ravn og Irene TV. De er frygteligt nysgerrige, og så holder de så meget af hr. Storm til dennes store fortrydelse.
Frode får en ny ven, der hedder Simme. Han går i skole – en gang imellem – for som han siger, så er han ikke rigtig til det der med skoler. Men han kan en masse fiduser, og dem vil Frode gerne lære. Så Frode lærer bl.a. at smide med remoulademadder efter læreren. Frode synes, det er mægtigt skægt, det der med skolen, og allerede første dag får han sig også en kæreste.
En dag bliver den sure hr. Storm udsat for tyveri. En mystisk løbehjulstyv stjæler forskellige ting fra hr. Storm og efterlader sig hver gang et brev. Frodes gode ven, Læris, har en plan for opklaringen, og snart begynder den spændende jagt. Hvem er mon den mystiske løbehjulstyv?
Ta’ med ’Familier med kræftramte børn’ på den store familieudflugt, hvor I ikke blot bliver budt på en forrygende musical, men også på en lækker, lækker Mølle-buffet med dessert.
Så sæt allerede nu det store kryds i kalenderen ved torsdag den 15. juni og glæd jer alle til et dejligt måltid, en herlig musical – og godt samvær med andre medlemsfamilier i de smukke omgivelser ved Tørning Mølle.
Der er dækket op til Mølle-buffet fra kl. 17.30, så kør hjemme fra i god tid.
Som sædvanlig er det hele ganske og aldeles gratis!
Gratis Mølle-buffet og dessertoverraskelse til alle.
Kom kl. 17.30 og få et herligt måltid!
Tørning Mølle ligger i meget naturskønne omgivelser ved Tørning Sø, og dem kan du nyde sammen med de øvrige deltagere, når Foreningen er vært ved en ganske gratis picnic incl. øl/vand i det fri. Hvis vejrliget ikke skulle vise sig fra sin bedste side, har vi naturligvis sikret os, at vi i stedet kan spise inden døre i den gamle mølle.
Picnic-menuen består af en dejlig buffet med rigtig lækkert møllemørt kød, dejlige salater, forskellige kartofler, flutes m.v. – alt i rigelige mængder.
Til dessert er der en overraskelse, og man kan spise lige så meget, som man orker!
Picnic’en starter kl. 17.30, altså 1½ time før tæppet går til forestillingen kl. 19.00.
I pausen bydes der på kaffe og kage.
Husk at sætte kryds på tilmeldingsblanketten, hvis familien ønsker at deltage i picnic’en fra kl. 17.30!
Hør om og se Tørning Mølle
Kommer familien i god tid før picnic’en, vil en lokalkendt vise rundt og fortælle den spændende historie om Tørning Mølle.
Hvem kan deltage
Alle Foreningens familiemedlemmer, CanTeen- og ”Senvirknings”-medlemmer samt personale på børnekræftafdelingerne kan deltage.
Bedsteforældre og besøgsvenner til børnene blandt vore familiemedlemmer er også meget velkomne denne aften.
Arrangementet er således forbeholdt deltagere, der er inviteret af ’Familier med kræftramte børn’. Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse forudsætter, at man ikke udgør en smitterisiko for børn i kræftbehandling.
Tilmelding
Tilmelding sker ved at udfylde og indsende vedhæftede tilmeldingsblanket hurtigst muligt og senest mandag den 29. maj.
Deltagelse er helt og aldeles gratis.
Det kan oplyses, at normalpriserne for samme type billetter er kr. 40,-/80,- pr. stk. Herudover kommer værdien af den gratis picnic til ca. kr. 150,- pr. deltager, hvis man også ønsker at deltage i denne.
De tilmeldte deltagere vil nogle få dage før arrangementet få tilsendt bekræftelse på deltagelse samt adgangsbilletter, praktiske informationer m.v.
Praktiske oplysninger
Forestillingen starter kl. 19.00 og finder sted på Tørning Mølle, Hammelev i nærheden af Vojens. Kører man ad motorvejen, drejes fra ved afkørsel nr. 68 mod Vojens.
Når man ca. 1 km længere fremme har passeret Hammelev drejes til venstre mod Tørning Mølle, der herefter nås efter ca. 1 km’s kørsel.
Man bedes møde op i god tid før picnicarrangementet/forestillingen.
[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Detaljer

Dato:
15 juni, 2017
Tidspunkt:
17:30 - 21:00

Sted

Tørning Mølle
Tørningvej 6
Vojens, 6500 Danmark
+ Google Maps