Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Motionsløb i Brøndby

20 oktober, 2013

Gratis

Uanset om du og din familie er vant til at løbe og motionere er det sundt. For helbredet, for humøret – og søndag den 20. oktober er det også godt for ‘Familier med kræftramte børn’, da overskuddet fra løbet bliver doneret til Foreningen.
 
Så på med løbefutterne og deltag til gavn for både FMKB og jeres velbefindende.
 
Søndag den 20. oktober arrangerer Socialdemokraterne i Brøndby og Brøndby Kommunes Motionsklub MK 95 den 6. udgave af A-løbet, et motionsløb for hele familien og for alle formkurver. Løbet er en del af “Brøndby i Bevægelse”, som er en uge med mange aktiviteter.
 
Kort, kortere og meget kort
Løbet har start ved Naturskolen i Brøndbyskoven med nummerudlevering mellem kl. 8.30 – 9.30. Alt efter lyst og form kan man vælge mellem fire distancer:
 
A-ruten er den længste på 10 km. Her vil overvejende være deltagelse af løbere, som ikke spiller så meget dart og keglebillard, men som i stedet har valgt at røre benene en del. Løbere på denne distance vil for de flestes vedkommende allerede være i besiddelse af et par løbesko eller noget, der ligner.
 
Hæstorp-ruten er på 6 km, og kan sikkert trække tænder ud på de ambitiøse. Almindelig ganghastighed er ca. 6 km i timen, så hvis man vil hurtigere i mål end ved at gå, skal pulsen nok et par slag op. Her skal fodtøjet hæves et niveau eller to fra sommersandaler.
 
DSU-ruten er på 3 km, og kan med fordel vælges af deltagere, som tænker på at komme på det olympiske hold i fremtiden. Og deltage i kuglestødskonkurrencen. Her kan løberne muligvis have lånt et par løbesko af nogen, der er på ferie i Spanien.
 
Rose-ruten er på 1 km og for deltagere, der kun har meget lidt tid til motionering denne dag. Eller som har vabler under løbeskoene. Hvis de da ejer sådan nogle. Kan også “løbes” i træsko.
 
Løb for helbredet og Foreningen
Uanset hvilken distance du og den øvrige familie vælger, og uanset hvilket fodtøj I disponerer over, koster det kr. 70,- pr. løber at deltage. Vi håber naturligvis på massiv deltagelse i A-løbet, for alle indtægterne fra motionsløbet går ubeskåret til ‘Familier med kræftramte børn’.
 
Så ta’ en portion havregrød søndag morgen den 20. oktober og deltag i A-løbet.
 
Tilmelding før startskuddet
Det er ikke nok bare at troppe op i sine bedste mokkasiner. Lidt forudgående bureaukrati er desværre nødvendigt for at holde styr på tropperne.
 
Det betyder, at du og familien skal tilmelde jer senest onsdag den 16. oktober hos:

Kent Magelund, Højstens Boulevard 7, 2605 Brøndby eller pr. mail på magelund@os.dk
 
Startgebyret kr. 70,- indbetales samtidigt til Arbejdernes Landsbank, Glostrup afd., reg. nr. 5326, kontonr. 0553318, mrk. A-løbet.
 
Med venlig hilsen og på forhånd godt løb,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
20 oktober, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør