Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mor skal forkæles

6 november, 2020 - 18:00 - 8 november, 2020 - 11:00

Gratis

Weekendtur for mødre

Familier med kræftramte børn inviterer mødre på forkælelsesweekend på Fyn fra fredag den 6. november til søndag den 8. november 2020 (endeligt program/deltagerinformation udsendes senere)
I Bro Strand, mellem Middelfart og Bogense, ligger et skønt sommerhus med plads til 16 personer. Huset har swimmingpool, spa, udsigt til vandet, som ligger kun en spytklat fra huset.
I denne weekend skal mor ikke tænke på noget som helst, der bliver sørget for mad og hygge med en flok mødre i samme situation. Det eneste mor skal tænke på, er at pakke en taske med varmt tøj til en gåtur ved stranden, badetøj – hvis du vil i poolen eller spabadet, hyggesokker og afslappet tøj til aftenhygge i sommerhuset. Og så skal du medbringe håndklæde og sengelinned.
Aftensmaden får vi udefra, men de øvrige måltider er vi fælles om at tilberede. Alle indkøb er klaret på forhånd, så heller ikke det skal mor tænke på i denne weekend.
Der er meget begrænset antal pladser, så det er først til mølle princippet.

Tilmelding

Tilmelding senest den 1. oktober 2020 nederst på siden.
På tilmeldingen påfører du navn og fødselsår (ønske fra Feriepartner Fyn, som bruger det til den forsikring, der dækker mens vi er i huset)
Program for weekenden udsendes senere til de heldige deltagere.

Transport

Du skal selv sørge for at komme til sommerhuset, men vi tillader os at sende en deltagerliste ud, så der evt. kan arrangeres samkørsel.

Mere information?

Vil du vide mere om weekendturen for mødre, så kontakt helle@fmkb.dk eller karin@fmkb.dk
 

Detaljer

Start:
6 november, 2020 - 18:00
Slut:
8 november, 2020 - 11:00
Pris:
Gratis

Sted

Danmark + Google Maps

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside