Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mor skal forkæles – oktober

8 oktober, 2021 - 18:00 - 10 oktober, 2021 - 10:00

Gratis

 Weekendtur for mødre

Familier med kræftramte børn inviterer mødre på forkælelsesweekend på et fantastisk landsted i Farris mellem Kolding og Jels fra fredag den 8. oktober til søndag den 10. oktober 2021 (endeligt program/deltager information udsendes senere)
I denne weekend skal mor ikke tænke på noget som helst, der bliver sørget for mad og hygge med en flok mødre i samme situation. Det eneste mor skal tænke på, er at pakke en taske med varmt tøj til en gåtur ved stranden, badetøj – hvis du vil i poolen eller spabadet, hyggesokker og afslappet tøj til aftenhygge i sommerhuset. Og så skal du medbringe håndklæde og sengelinned.
Aftensmaden får vi udefra, men de øvrige måltider er vi fælles om at tilberede. Alle indkøb er klaret på forhånd, så heller ikke det skal mor tænke på i denne weekend.
Der er meget begrænset antal pladser, så det er først til mølle princippet.

Tilmelding

Mødre som havde tilmeldt sig den oprindelige dato får tilbudt den nye dato først. Er der flere ledige pladser vil det blive muligt at tilmelde sig.
På tilmeldingen påfører du navn og fødselsår (ønske fra Feriepartner Sønderjylland, som bruger det til den forsikring, der dækker mens vi er i huset)
Program for weekenden udsendes senere til de heldige deltagere.

Transport

Du skal selv sørge for at komme til sommerhuset, men vi tillader os at sende en deltagerliste ud, så der evt. kan arrangeres samkørsel.

Mere information?

Vil du vide mere om weekendturen for mødre, så kontakt  karin@fmkb.dk

Detaljer

Start:
8 oktober, 2021 - 18:00
Slut:
10 oktober, 2021 - 10:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Danmark + Google Maps