Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mere X Factor

8 marts, 2013

Gratis

‘Familier med kræftramte børn’ inviterer igen en del af medlemmerne til at overvære en af generalprøverne på X Factor programmerne, som sendes fredag den 22. februar og fredag den 8. marts.
 
Programmerne sendes live i DR umiddelbart efter generalprøverne, og bliver du blandt de heldige publikummer, skal du møde kl. 15.45 i DR Byens reception, Emil Holms Kanal 20, Ørestaden, 2300 København S.
 
Her skal vi overvære generalprøven i Studie 5, og den er først færdig ca. kl. 18.30. Deltagerne finder selv til og fra DR Byen.
 
Millioner af seere
X Factor skiller vandene i Danmark. Men det kan ikke bestrides, at kun Matador og Krøniken har samlet større seertal, og ved finalerne de sidste sæsoner har der siddet mere end to millioner danskere klar ved skærmen.
 
Uanset hvilken side man står på, bringer X Factor sindene i kog. Talentshowet, der starter med tusinder til auditions, og hvor tusinder bliver siet fra efter få sekunders optræden. Men de utroligt mange tilmeldinger er endnu et bevis på, at der er rigtigt mange, især unge, der vil forsøge at komme på TV og blive berømte i mindst 15 min.
 
Før finalen
X Factor er nu nået helt frem til skærmen. Der er allerede blevet siet meget grundigt i deltagerfeltet, og det er nu op til dommerpanelet at vælge blandt de sidste og dermed også de bedste, der skal synge sig i finalen.
 
Alle deltagerne er naturligvis til stede ved begge generalprøver, du kan overvære med en hurtig tilmelding. Du må dog undvære dommerpanelet med Anne Linnet, Ida Corr og Thomas Blachman, da de ikke må høre og se deltagerne før showet, der i år bliver guidet igennem af DR-studieværten Signe Molde.
 
Ønsker du at overvære generalprøven fredag den 22. februar, skal du tilmelde dig lynhurtigt og senest tirsdag den 19. februar!
 
Begrænset deltagerantal
Vi kan desværre ikke disponere over samtlige pladser i studiet, så det er om at være hurtig på aftrækkeren, hvis du vil opleve et teknisk flot show. Som sædvanlig anvender vi det ubønhørlige, men meget retfærdige ‘først-til-mølle’ princip.
 
Med venlig hilsen

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
8 marts, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør