Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Legoland 2017, vest

31 marts, 2017 - 12:00

LEGOLAND® er en af Danmarks største og bedst besøgte familieattraktioner, hvor alle i familien finder fornøjelse, oplevelser og imponerende attraktioner. Flere millioner besøgende fra hele verden besøger hvert år den store park, der tilbyder et væld af underholdning og aktiviteter for alle.
‘Familier med kræftramte børn’ kan på den sidste dag i marts igen med største fornøjelse byde alle vores familiemedlemmer, CanTeens, ‘Senvirkninger’, pårørende og specielle venner velkommen til LEGOLAND med masser af oplevelser og godt samvær.
Et nært samarbejde igennem mange år med LEGOLAND gør det også i år muligt, at ‘Familier med kræftramte børn’ kan invitere ovennævnte til en herlig dag i den 145.000 m2 store forlystelses- og aktivitetspark.
For Foreningen er det absolut et af årets største arrangementer, og også i år forventes flere tusinde deltagere fra ind- og udland at ville indtage LEGOLAND.
Fredag den 31. marts 2017 er dagen før LEGOLANDs officielle sæsonåbning, og parken er denne dag kun åben for inviterede af ‘Familier med kræftramte børn’.
Vi har således den store park med alle forlystelser og aktiviteter helt for os selv. Derfor kan alle isolationsregler overholdes, og vi ser derfor frem til, at rigtig mange familier med et barn i intensiv behandling finder vej til Billund denne dag.
LEGOLAND tager imod
Som altid kan I forvente at finde et LEGOLAND i absolut topform. Alle udendørs arealer er toptrimmede, i boder og ved forlystelser og aktiviteter står et friskt sæson­beredt personale klar til at betjene os med masser af smil, og i restauranterne og caféerne kan vi forvente den allerbedste service. Jo, der bliver med garanti udvist store anstrengelser ved denne ‘generalprøve’ inden årets sæsonåbning.
Forlystelser og aktiviteter for hele familien
Det kan være svært at nå det hele i den 145.000 m2 store forlystelses- og aktivitets­park. Men alt efter alder og vovemod kan man vælge mellem mange forskellige aktivi­tetszoner, hvor der overalt sker spændende ting og sager.
Parkens oprindelige attraktion fra 1968 er Miniland, hvor kendte bygninger og byafsnit er opført ca. 21 millioner LEGO® klodser. Her sejler i sæsonen modelskibe over 12.000 sømil i kanaler, der er fyldt med 15 millioner liter vand.
Se også børnene tage deres første kørekort i SEAT Trafikskolen. Nyd suset, når I sammen farer af sted i Dragen, Kongeborgens seje rutsjebane.
Tag med ‘ubåden’ ned til hajerne i Atlantis by SEA LIFETM. Bag snobrød med Høvding Langøre og vask guld i det vilde vesten. Husk praktisk tøj og øjenklap, så du kan være med i de van(d)vittige aktiviteter i Pirate Lagoon. Og hold hovedet koldt og skyderen varm, når du tager på den vildeste skattejagt i TEMPLET. Alle de spændende forlystelser og en stribe af sjove events venter på dig. Så glæd dig: i LEGOLAND er der fart, action og spænding for hele familien.
Årets nyhed 2017:
Miniland med World’s Tallest
Man skal lægge nakken tilbage for at få det hele med, når LEGOLAND præsenterer årets nyhed. Den er opført i Miniland, hvor man nu kan opleve fem af verdens højeste bygninger, bygget af ikke mindre end 830.000 LEGO® klodser i størrelsesforholdet 1:150.
Det højeste er verdens højeste bygning Burj Khalifa, som i LEGOLAND er 5,5 m højt, men som i virkeligheden er 828 m højt og med 163 etager er den højeste menneskeskabte konstruktion i verden.
De øvrige imponerende bygninger er Shanghai Tower, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center og Taipei 101.
Nyt land i 2016:
NINJAGO® World/ NINJAGO The Ride
For familier der ikke har besøgt LEGOLAND® de sidste par år, kan parken præsentere et nyt land på 5.100 m2, LEGO® NINJAGO® World. Her kan I udfordre jeres ninjafærdigheder i Lloyds Laser Labyrint, på Coles Klatrevæg, afprøve balancen i Kais Spinnere og hurtigheden i Jays Reaktionstræning.
Den største udfordring finder I i NINJAGO® The Ride, den interaktive verdensnyhed, hvor I bliver suget ind i NINJAGO® universet og lærer at mestre fire elementer: ild, lyn, jord og is.
Gå på opdagelse
LEGOLAND er en fantastisk park, hvor der er plads og muligheder for alle. Her vil fa­milien møde teknologi, der sandsynligvis ikke er set uden for Billunds sognegrænse, og her vil familien også kunne opleve ro og fred med masser af steder, hvor fødderne og hovedet kan finde hvile.
Klik selv ind på www.legoland.dk og se, hvordan hele familien kan få en dejlig dag på de mere end 145.000 m2.
Urpremiere under Uret
Som et festligt punktum på dagen vil vores hofentertainer Muddi fornøje os med sit sprudlende Muddi’s Solo Show og holde urpremiere på hans helt nye single HELT VILD GANG I DEN. Så vær klar kl. 15.30 under uret i nærheden af hovedindgangen.
Alle forlystelser er gratis
Når familien er kommet igennem hovedindgangen til LEGOLAND, er alle forlystelser gratis. Det betyder, at Peter kan prøve Dragen i Kongeborgen 20 gange og Cecilie kan få det til at kilde lidt i maven i LEGONDOL® flyveren alle de gange, hun har lyst.
Far og mor skal naturligvis ikke bare sidde på en bænk og nyde podernes aktiviteter, men skal selvfølgelig også selv prøve nogle af de mange forlystelser.
Med mad og drikke…
Det bliver en lang dag med megen aktivitet. Børnene vil styrte rundt fra den ene for­lystelse til den anden, og forældrene vil så godt som muligt halse efter.
Det skærper sulten, og ‘Familier med kræftramte børn’ er glad for at kunne byde på et lækkert frokostmåltid. Sammen med adgangsbilletten modtager de tilmeldte familier spisebilletter, som kan anvendes i de anviste restauranter og caféer.
Hvem kan deltage?
Alle kræftramte børn og unge samt deres familier fra hele Danmark er velkomne.
Dvs. børn og unge, der har eller har haft kræft og deres raske søskende samt deres forældre kan deltage. Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældrene til de syge børn meget gerne må inviteres med til denne aktivitet.
De i relation til isolationsbestemmelserne “godkendte” besøgsvenner (børn) er også velkomne til at deltage i arrangementet.
Vi håber således, vi endnu bedre får mulighed for at tilgodese, at specielt de isolerede børn og deres familier sikres nogle positive fælles sociale oplevelser, som de ellers er afskåret fra i meget lange perioder.
Familier der har mistet et barn på grund af kræft kan naturligvis også deltage.
Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner m.v., der har relation til behandlingen af kræftsyge børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ‘Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage.
Det er tilstrækkeligt at tilhøre målgruppen.
Der er masser af plads i LEGOLAND, så ingen behøver at holde sig tilbage.
Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at del-tagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er særligt hensigtsmæssigt.
I forbindelse med spisningen vil der være mulighed for, at familier der er underlagt skærpede isolationsregler på det pågældende tidspunkt, kan spise i et særskilt lokale.
Husk blot at udtrykke ønske herom på tilmeldingsblanketten.
Endnu en gang: TILMELDING
For at kunne koordinere et så stort arrangement og fælles transport, må Sekretariatet have familiens tilmelding i rimelig god tid.
Derfor må vi bede om jeres tilmelding hurtigst muligt og ikke senere end fredag den 3. marts, og vi må nødvendigvis også bede om, at den vedhæftede tilmeldings­blanket er udfyldt helt nøjagtigt med alle de ønskede oplysninger.
Vi skal samtidig bede om indbetaling af et mindre deltagergebyr til Foreningen på giro, reg. nr. 4665, konto nr. 0016423130, mrk. LEGOLAND, svarende til kr. 100,- pr. tilmeldt deltager. Beløbet kan blot overføres via netbank.
Efter at tilmelding og betaling er registreret hos Foreningens Sekretariat, fremsendes praktiske oplysninger og adgangsbilletter m.v. til deltagerne nogle få dage før selve arrangementet. Disse skal medbringes og fremvises ved indgangen.
Det indbetalte deltagergebyr på kr. 100,- pr. deltager anvendes til delvis dækning af vores samlede omkostninger – herunder bl.a. forplejning, fælles transport m.v., som er en del af hele arrangementspakken denne dag.
Arrangementspakken indeholder:
Fri adgang til hele LEGOLAND, samt mulighed for gratis at prøve alle aktiviteter og kørende forlystelser, så meget man overhovedet har lyst til i dagens løb.
Ligeledes vil man til frokost have mulighed for frit at kunne vælge mellem et antal forudbestemte retter eller menuer på en række af spisestederne.
Fortæring og drikkevarer derudover vil som vanligt være for egen regning.
Normalprisen for en lignende arrangementspakke
Adgangsbillet til LEGOLAND, normalpris pr. deltager         kr. 339,- / 359,-
Frokost, normalpris pr. deltager                                       kr.   95,- / 165,-
Normalpris i alt pr. deltager                                        kr. 434,- / 524,-
Fælles, gratis transport
Hvis der er tilstrækkelig interesse herfor, vil ‘Familier med kræftramte børn’ arrangere gratis fælles transport til og fra LEGOLAND® i Billund med bus for de familier, der har indlagte børn på børnekræftafdelingerne, og som måtte være interesserede heri.
Husk at anføre på tilmeldingsblanketten, om familien ønsker at deltage i fælles trans­port, eller man selv sørger for at komme til og fra LEGOLAND ved egen hjælp.
Køreplan med tidspunkter og opsamlingssteder fremgår af vedhæftede tilmeldings-blanket til fælles transport. Transporten vil selvfølgelig foregå i separate busser, som vi får helt for os selv – så også her kan isolationsreglerne overholdes.
Nærmere informationer vil blive tilsendt sammen med diverse billetter m.v. nogle få dage før besøget i LEGOLAND.
Vi gør udtrykkeligt opmærksom på, at vi kun kan garantere deltagelse i fælles transport, hvis man har tilmeldt sig rettidigt.
Vi gør ligeledes opmærksom på, at der naturligvis kun vil blive arrangeret fælles transport, hvis der er udvist tilstrækkelig interesse herfor.
Alle i målgruppen, som ikke er medlem af Foreningen, er naturligvis meget velkomne til at deltage i den dejlige dag i LEGOLAND – blot må vi bede disse om selv at sørge for transporten ud og hjem. Deltagelse i gratis fælles transport er således forbeholdt vores medlemmer.
En lille konkurrence:
Da det er vigtigt både for LEGOLAND og ‘Familier med kræftramte børn’ at få alle til-meldingerne i hus så hurtigt som overhovedet muligt, har vi lavet en lille konkurrence for de særligt kvikke på tilmeldingsknappen.
Blandt alle tilmeldinger og betalinger, som er indgået senest i løbet af mandag den 20. februar, vil der blive trukket lod om følgende præmier:
1. præmie: Et rejsegavekort sponsoreret af Bravo Tours.
Værdi kr. 10.000,00.
2. præmie: Et gavekort til ferie- eller weekendophold sponsoreret af FolkeFerie.dk. Værdi kr. 5.000,00.
Vinderne udtrækkes på dagen, når vi samles og siger LEGOLAND tak for en god dag.
Derfor!
Udfyld allerede i dag vedhæftede tilmeldingsblanket og send den til Foreningens Sekretariat omgående.
Husk også at udfylde og indsende blanketten om deltagelse i gratis fælles transport, hvis man ønsker at benytte sig af dette tilbud.
Over 50 millioner besøgende har garanteret ikke taget fejl.
Det gør du heller ikke, når du melder hele familien til et af Foreningens største og mest populære arrangementer i hele 2017.
Mange hilsener og på et oplevelsesrigt gensyn,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
31 marts, 2017
Tidspunkt:
12:00