Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Korsbæk på Bakken

23 august, 2015

Gratis

På Bakken bliver hele familien inviteret på en rejse i tid og sted helt tilbage til Matador og til Korsbæk. Her kan man bl.a. komme indenfor i Skjerns Magasin og hje til bankdirektør Varnæs, komme ned i kælderkøkkenet hos Laura, hjem til Katrine på gården og Hitler på Toiletbrættet, møde Boldt på Jernbane Restauranten, opleve den mondæne resturant Postgaardens atmosfære og meget, meget andet. lt er opført og indrettet med interiør, dekorationer og rekvisitter, der ertro mod hele det kendte Matador-univers.
 
“Familier med kræftramte børn” og A/S Dyrehavsbakken er derfor glade for igen i år at kunne invitere alle familier med kræftrate børn fra hele landet til en dejlig og helt og aldeles omkostningsfri dag i verdens ældste forlystelsespark.
 
Dyrehavsbakken eller i folkemunde blot Bakken blev grundlagt for 430 år siden med Kirsten Piils Kilde som det strømmende ophav. Folk valfartede folk til kilden, og det gjorde også gøglere og andet godtfolk, der vil underholde den store menneskemængde.
 
I dag er Bakken et fornemt eksempel på ægte, dansk folkelighed, men Kirsten Piil ville nok have haft svært ved at forestille sig, at hun med sin opdagede kilde såede det første kim til den forlystelsespark, vi kender i dag.
 
En gratis dag på Bakken
Entré til Bakken har altid været gratis, og så er det ellers bare om at komme ind  og boltre sig i parkens mange forlystelser, caféer, ishuse osv.Og Korsbæk naturligvis.
 
Fra Bakkens Friluftsscene bliver der budt velkommen kl. 11.00 med efterfølgende underholdning. Bakkens forlystelser og boder er åbne fra kl. 12.00 – 22.00, men deltagerne er velkomne til at ankomme og gå når de ønsker. Vi vil dog henstille til, at alle deltagere ankommer senest kl. 12.30.
 
I tidsrummet mellem kl. 11.45 og 12.30 bliver der nemlig udleveret gratis turbånd ved Bakkens Friluftsscene. Turbåndet giver fri adgang i løbet af dagen til alle Bakkens mange kørende forlystelser.

Mellem kl. 12.00 og 15.00 bliver der serveret et rigtigt lækkert måltid i ikke mindre end tre af Bakkens gode restauranter.
 
Program:
Kl. 11.00: Fælles velkomst ved Bakkens Friluftsscene. Bakkens Pjerrot byder velkommen, og derefter underholder Robotboys. Robotboys er en duo bestående af Nick Johnsen og Jeppe Thybo og er kendt af mange unge. Robotboys vandt “Talent 2008” i DR, og her på Bakkens friluftscene giver de os et forrygende show, der får ungerne til at gyse, grine og gå dansende videre.
 
Kl. 11.45 – 12.30: Der udleveres gratis turbånd til de kørende forlystelser ved Bakkens Friluftsscene.
 
Kl. 12.00 – 15.00: ‘Familier med kræftramte børn’ er vært ved et gratis måltid i en af nedenstående restauranter, der i dette tidsrum er reserveret udelukkende til inviterede af ‘Familier med kræftramte børn’:
Restaurant Cæsars Palads
Restaurant Røde Port
Restaurant Hvide Hest
 
I alle tre restauranter vil der blive serveret den store lækre Familiebuffet. Deltagerne vil blive delt op i hold med spisning p forskellige tidspunkter. Det sker af hensyn til restauranternes kapacitet.
 
Familiebuffet – alt, hvad du kan spise:
Helstegt oksefilet med bearnaisesauce, diverse tilbehør.
Glaceret skinke, dampet laks, frikadeller og kyllingevinger.
Flødekartofler, nye kartofler i urter, pommes frites.
To spændende friske salater, brød og frisk melon
Drikkevarer er for egen regning og afregnes direkte med betjeningen.
 
Hvem kan deltage?
Søndag den 23. august er Bakken også åben for andre gæster, men da de fleste aktiviteter foregår udendørs, og da vi spiser i lokaler, som vi har helt for os selv mellem kl. 12.00 og 15.00, er risikoen for smitte begrænset. Alle kræftramte børn og unge samt deres familier fra hele Danmark er velkomne. Bedsteforældrene til de syge børn må også meget gerne inviteres med denne dag.
 
De i relation til isolationsbestemmelserne “godkendte” besøgsvenner (børn) er også velkomne til at deltage i arrangementet. Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner m.v., der har relation til behandlingen af kræftsyge børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ‘Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage.
 
Der er masser af plads på Bakken, så ingen behøver at holde sig tilbage!
 
Vi håber således, at vi får endnu bedre mulighed for at tilgodese, at specielt de isolerede børn og deres familier sikres nogle positive fælles sociale oplevelser, som de ellers er afskåret fra i meget lange perioder. Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er særligt hensigtsmæssigt.
 
Hvad koster det?
Ingenting. Arrangementet er helt gratis. Dog skal man betale sine egne drikkevarer. Normalprisen for turbånd er kr. 249,00, og normalpriserne for fri adgang til frokostbuffeten er kr. 159,00 for voksne og 85,00 for børn.
 
Fælles transport
For mange af vores medlemmer fra Jylland og Fyn er Storebæltsbroen stort set umulig at forcere uden store omkostninger. Herunder især økonomiske. Derfor tilbyder Foreningen gratis fælles transport for alle vores jyske og fynske medlemmer med opsamling i Aarhus, Vejle og Odense.
 
Nærmere informationer vil blive tilsendt sammen med diverse billetter m.v. nogle få dage før besøget på Bakken. Husk at krydse af på tilmeldingsblanketten, om man ønsker at deltage i fælles transport eller vælger at køre selv.
 
Vi gør udtrykkeligt opmærksom på, at vi kun kan garantere deltagelse i fælles transport, hvis man har tilmeldt sig rettidigt. Vi gør ligeledes opmærksom på at der naturligvis kun vil blive arrangeret fælles transport, hvis der er tilstrækkelig interesse herfor.
 
Alle i målgruppen, som ikke er medlem af Foreningen, er naturligvis meget velkomne til at deltage i den dejlige dag på Bakken – blot må vi bede disse om selv at sørge for transporten ud og hjem. Deltagelse i gratis fælles transport er således forbeholdt vores medlemmer.
 
Tilmelding
På grund af sommerferie/industriferie gør vi opmærksom på, at tilmeldingsfristen til dette arrangement skal ske tidligere end sædvanligt, nemlig allerede senest fredag den 31. juli. Da det er meget vigtigt både for Bakken og ‘Familier med kræftramte børn’ at få alle tilmeldingerne i hus så hurtigt som overhovedet muligt, har vi lavet en lille konkurrence for de særligt kvikke.
 
Der vil således blandt alle tilmeldinger, som er indgået senest i løbet af mandagen den 20 juli, blive trukket lod om følgende præmier:
1. præmie: Et rejsegavekort sponseret af Bravo Tours. Værdi kr. 10.000,00.
2. præmie: Et gavekort til ophold sponseret af Scandic Hotels. Værdi kr. 5.000,00.
 
Derfor: Udfyld allerede i dag vedhæftede tilmeldingsblanket og send den til Foreningens Sekretariat hurtigst muligt og allersenest fredag den 31. juli.
 
Husk også at krydse af, om man ønsker at deltage i fælles transport eller vælger at køre selv til/fra Bakken.
 
Familier med kræftramte børn og A/S Dyrehavsbakken håber at se rigtigt mange af Foreningens medlemmer og andre, der har lyst til at nyde en dejlig og spændende dag i Danmarks ældste forlystelsespark.
Med venlig hilsen og på gensyn,
Familier med kræftramte bør

Detaljer

Dato:
23 august, 2015
Pris:
Gratis

Arrangør