Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med Oslo Gospel Choir

28 november, 2013

Gratis

‘Familier med kræftramte børn’ inviterer hele familien med til en herlig julekoncert med det kendte norske gospelkor Oslo Gospel Choir.
 
Koncerten finder sted i Roskilde Kongres- & Idrætscenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde, hvor Foreningen har fået tildelt et større antal billetter.
 
Få en god start på julemåneden og oplev et festligt program med dejlige julesange og stemningsfuld gospelsang!
 
Oslo Gospel Choir
Oslo Gospel Choir kan i år fejre sit 25 års jubilæum, og er uden tvivl den absolut største gospelsucces i hele Europa.
 
Koret har udgivet ikke mindre end 15 plader og indspillet med internationale artister, bl.a. Sissel Kyrkebø. Samtidigt har det også medvirket på andre artisters albums, herunder bl.a. også Stig Rossens “Julelys”.
 
Oslo Gospel Choir har gennem årene bibeholdt den skandinaviske gospel sound og dannet forbillede for mange danske gospelkor.
 
Koncerten
Koret har sammensat et sprudlende program til en festlig og unik aften. Roskilde Garden deltager, og sammen med et stort sammensat børnekor fra Jakobskirken, Himmelev Kirken og Domkirken indledes koncerten med en ca. 25 minutters optakt.
 
Med Oslo Gospel Choir og orkester i den stemningsfulde udgave, kan familien godt begynde at glæde sig, for vi kan love en julekoncert fyldt med charme, varme og show i absolut topklasse. – Med 25 minutters pause slutter koncerten kl. ca. 22.00.
 
Hvem kan deltage
Hele familien er velkommen, dvs. det syge barn, de raske søskende og deres forældre. Billetter tildeles efter ‘først-til-mølle princippet’ og hurtig tilmelding tilrådes!
 
Seneste tilmelding er fredag den 15. november.

Billetter vil blive tilsendt de heldige nogle få dage før koncerten.
 
Vi er ikke alene
Koncerten vil også blive overværet af andre end ‘Familier med kræftramte børn’, og gældende isolationsregler kan derfor desværre ikke forventes overholdt.
 
Med venlig hilsen og rigtig god fornøjelse,

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
28 november, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør