Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i form i Ans til årets juletræsfest

30 november, 2018 - 19:00 - 2 december, 2018 - 19:00

Kom i form i Ans til årets juletræsfest i Herning. Vi varmer op hele weekenden fra den 30. nov. til den 2. dec.
Nu er det snart jul, og det har FMKB altid fejret med manér. I år gi’r vi den igen en ekstra skalle og inviterer dig til juleweekend i Ans, hvor vi varmer op til den store og traditionsrige juletræsfest om søndagen i Baboon City i Herning. Kom til Ans, hvor du sammen med en gruppe andre unge kan jule rigtigt igennem!
Fredag aften kl. 19.00 mødes vi i Ans til en æbleskive (eller to) og en gennemgang af weekendens program. Men allerede om aftenen starter træningen med julelege, julefilm og julegodter.
Julerier på fuldt tryk
Efter morgenmaden lørdag starter alle julerierne hvor vi begynder produktionen af en musikvideo til en af julens mange sange. Om eftermiddagen klipper og klistrer vi og laver pynt, der straks kommer i brug. Vi gør også klar til julemiddagen med julequiz og pakkeleg.
Til julebal i nisseland…
Søndag først på formiddagen tager vi så i samlet flok til FMKBs juletræsfest i Herning. Her er der mere julemad og julestemning, og vi glæder os til at skyde julemåneden i gang sammen med jer.
Alle medlemsfamilier modtager senere selvstændig invitation til selve juletræsfesten. Her kan du se det righoldige program, der venter ungdomsgruppen fra Ans, når den kommer til Baboon City.

Detaljer

Start:
30 november, 2018 - 19:00
Slut:
2 december, 2018 - 19:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

FMKB
Århusvej 51
Ans, 8643 Danmark
Telefon:
86946930
Se Sted hjemmeside

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside