Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom til blomsterfest i Jesperhus

11 maj, 2017 - 10:00 - 17:00

Oplev Monster & Joakim fra DR’s Ramasjang og Ultra og ta’ med og få en dejlig og sjov dag på Mors torsdag den 11. maj fra kl. 10.00 (dagen før Store Bededag).
Igen i år tager Jesper, Peter og Karsten Overgaard samt de mange medarbejdere imod i Jesperhus Feriepark, når flere hundrede familiemedlemmer og andre inviterede af ‘Familier med kræftramte børn’ besøger Jesperhus Feriepark.
Dagen før den officielle sæsonåbning er den smukke park på Limfjordsøen Mors trimmet til sidste blad, og tusindvis af blomster og blomsterfigurer byder sammen med de mange aktiviteter velkommen til mangfoldige oplevelser.
Alle medlemsfamilier, godkendte besøgsvenner, bedsteforældre samt personalet på alle hospitalsafsnit med relation til behandling af kræftsyge børn og unge er meget velkomne til at deltage denne dag.
Torsdag den 11. maj har FMKB parken for sig selv hele dagen, og det betyder,
at også familier med et barn i intensiv behandling trygt kan deltage.
Monster & Joakim fra Ramasjang og Ultra
De fleste børn kender Monster & Joakim fra Ramasjang og Ultra på DR. Det populære par optræder med deres eget meget morsomme quizshow for FMKB sidst på dagen i Jesperhus Feriepark, hvor også de voksne har lov til at få motioneret smilebåndet.
I showet er der lækre præmier at vinde, hvis man klarer udfordringerne. Men det er med livet som indsats, for taber man, bliver man spist af det evigt sultne Monster! Heldigvis har alle børn indtil nu overlevet showet. Monster og Joakim er gode venner, men Joakim kæmper en evig kamp for at tøjle sin grønne ven, så han holder sig væk fra de lækre, små børn på tilskuerrækkerne.
Blomsterparken
Nordeuropas største feriepark byder velkommen i en veltrimmet grøn og farverig ud­gave. Tusinder af blomster, stauder, buske og træer står klar i smukke, sarte forårsfarver, og de fantasifulde blomsterfigurer og arrangementer er en oplevelse.
I år er der blomsterglæde i hele parken, da der er plantet blomster og buske overalt.
JungleZoo
I JungleZoo kan man gå på opdagelsesrejse mellem papegøjer, meget eksotiske sommerfugle samt en masse helt fritgående dyr.
Kl. 10, 11, 12 og 13 vil der være en lille rundvisning, hvor personalet fortæller om de forskellige dyr. Mødested ved jungle shoppen.
I løbet af dagen vil der være papegøjeskole samt dyrefodringer. Disse finder dog ikke sted på fastlagte tidspunkter.
4D-biograf
I forbindelse med den store JungleZoo ligger Jesperhus Ferieparks 4D biograf, der har flere spændende film på programmet.
4D-biografen har masser af special effects, der bare er helt og aldeles utrolige! På programmet står tre film: Robinson Crusoe, The Little Prince og Birds. Alle med dansk tale.
Legeland
I Jesperhus Feriepark frister et indendørs og udendørs legeland. Det er for børn og barnlige sjæle i alle aldre, som ønsker fart og spænding i bl.a. de sjove bumperbåde, i minibilerne, karrusellerne, på motorcykler og i Mini-expressen. Der er trampoliner og hoppepuder til både den vilde og den lille. Man kan fornøje sig med ponyridning og meget andet.
Alle forlystelser er gratis og kan frit benyttes alt det, man overhovedet har lyst til.
Jungleleg
Her følger børnene den farlige junglesti, kravler fra stamme til stamme, springer fra sten til sten og kommer helt op i trækronerne til hængebroen. Prøv også at finde den hemmelige maya-grotte!
Konkurrence med flotte præmier
Som tidligere kan alle deltagende familier også i år være med i en meget spændende konkurrence, hvor man rundt omkring i Ferieparken skal finde svarene på nogle ganske enkle spørgsmål.
Blandt alle rigtige besvarelser bliver der på scenen ved dagens afslutning udtrukket hele 5 vindere, som hver vil blive indkvarteret i et familieværelse for 2 voksne og 2 børn i TIVOLI Hotel i København. Efter overnatning er der naturligvis stor morgen-buffet. Der er under opholdet fri adgang til hotellets pool og fitness faciliteter m.v.
Tivoli Hotel ligger på Arni Magnussons Gade 2 på Kalvebod Brygge mellem Dybbølsbro Station og Københavns Hovedbanegård ved siden Rigsarkivet, og ikke langt fra Fisketorvet med mange spændende indkøbsmuligheder.
Gevinsten skal blot indløses inden den 31. december 2018.
Konkurrenceark bliver udleveret ved ankomst til Jesperhus Feriepark.
Velkommen
Porten bliver åbnet kl. 10.00, og både ‘Familier med kræftramte børn’ og Jesperhus Feriepark er klar til at tage imod, hvorefter dagens program kan starte.
Frokost og meget mere
Når sulten melder sig, melder Foreningen sig som vært ved en rigtig dejlig frokost i Piratkroen. Her kan man i tidsrummet kl. 12.00 – 14.00 ganske gratis få serveret en rigtig lækker pirat-buffet + en selvbetalt øl eller vand og kaffe efter eget valg.
Husk at anføre på tilmeldingsblanketten, om det syge barn er højisoleret på det pågældende tidspunkt og familien derfor ønsker at spise i særskilt område.
Herudover byder vi også på en IS-kold Premier overraskelse i dagens løb.
Tilmelding
Besøget i Jesperhus Feriepark er hvert år en rigtig medlemstræffer, og hurtig tilmelding vil derfor være nødvendig.
Tilmeldingen skal sendes til Sekretariatet inden mandag den 24. april.
Når tilmelding er modtaget, fremsendes billetter m.v. samt yderligere informationer til deltagerne nogle få dage før selve arrangementet.
Vandland
Husk også badetøjet og hop i det tropiske vandlands store varmtvandsbassin i Feriecentret og tag en tur i en 40 meter lang vandrutschebane efter kl. 16.00.
Besøg i Vandland er dog IKKE indeholdt i arrangementet.
Pris for voksne kr. 50,00 og kr. 30,00 for børn under 12 år.
Bemærk!
Alle kan trygt deltage i alle aktiviteterne i og omkring Blomsterparken, da der kun er adgang for deltagere, der er inviteret af ‘Familier med kræftramte børn’. Det betyder, at alle isolationsregler kan overholdes.
Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse forudsætter, at man ikke udgør en smitterisiko for børn i kræftbehandling.
Ønsker man at besøge Feriecentret og Vandlandet, gør vi opmærksom på, at der her er adgang for andre gæster, og at isolationsregler derfor ikke kan forventes overholdt. Feriecenter og Vandland er placeret separat på den modsatte side af vejen.
Se mere om de mange spændende muligheder på: www.jesperhus.dk
Her findes også kørselsvejledning og andre gode, praktiske oplysninger.
Deltagerne sørger selv for transport til og fra Jesperhus Feriepark.

Detaljer

Dato:
11 maj, 2017
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Hjemmeside:
http://www.jesperhus.dk/