Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klovnen og Kronprinsen

23 marts, 2018 - 17:00 - 21:00

Cirkus Arena og FMKB byder desværre ikke på champagne og pindemadder, når startskuddet lyder til årets store forestilling. Til gengæld kan vi love publikum en sprudlende oplevelse, når familien Berdino blænder op for årets eventyrlige forestilling ”Klovnen og Kronprinsen – jagten på den tabte tåre.”
Nordens største cirkus har i år sammensat en eventyrlig forestilling, hvor rapperen Clemens og Patrick Berdino som Klovnen og Kronprinsen rejser verden rundt for at finde det magiske, der kan redde Kronprinsens cirkus.
”Klovne og Kronprinsen” er fyldt med musik og sange, der er skrevet til årets forestilling, så tag med på en eventyrlig rejse i det store telt, hvor der kun er adgang for deltagere, som er inviteret af ’Familier med kræftramte børn’.
Alle isolationsregler kan overholdes, således at familier med børn i kræftbehandling også trygt kan deltage. Det er også muligt at medbringe kørestol ind i teltet.
Program, Cirkus Arena, Bellahøj:
Kl. 15.45 – 16.00            Familier med kræftramte børn er parat til at tage imod.
Kl. 16.00 – 16.45            Mulighed for besøg i dyrestaldene og rundtur på cirkuspladsen.
Kl. 16.45 – 17.00            Indtages pladserne på stolerækkerne.
Kl. 17.00 – 18.15            1. afd. af ’Klovnen og Kronprinsen – jagten på den tabte tåre’.
Kl. 18.15 – 18.30            Pause.
Kl. 18.30 – 19.45            2. afd. af ’Klovnen og Kronprinsen – jagten på den tabte tåre’.
Cirkus Arena – Nordens største cirkus – byder således på i alt ca. 4 timers spændende aktiviteter og underholdning for hele familien.
Besøg i staldene og rundgang på pladsen
Hvis familien ankommer til Cirkus Arena ca. en time før forestillingen, vil der være mulighed for at komme om bag manegen for at besøge dyrestaldene og gå rundt og fornemme den helt specielle stemning og atmosfære med liv og glæde, der er på hele cirkuspladsen.
En eftermiddag eller aften i Cirkus Arena er altid i sig selv en stor oplevelse. Mens børnene klapper dyrene, vil der også være god lejlighed til at møde og snakke med andre familier, der er i samme situation som en selv. Især, hvis man møder op i god tid.
Tag med Clemens og Patrick Berdino på en helt eventyrlig rejse til fjerne lande fyldt med magiske artister og dyr
Rapperen Clemens står bag Arenas eventyrlige fortælling om pauseklovnen, der rejser ud i verden for at lære en ny kunstart, da ingen længere har brug for pauser i deres meget travle hverdag.
Forestillingen blander det bedste fra eventyr og musikteatret med verdensklasseartisteri, og i fortællingen møder vi også Cirkuskronprinsen Patrick og følger hans søgen efter den nu forsvundne pauseklovn, spillet af Clemens. Klovnen er nemlig i besiddelse af noget meget magisk, der kan redde Kronprinsens cirkus.
Rejsen bliver lang og farefuld for dem begge, og undervejs møder de Simets balancerende astronauter fra det ydre rum, Alexander Lichners halsbrækkende trapeznumre, Pat Harrisons charmerende hunde, fodantipodisten Juan Pablo Martinez, der kan få alting op at flyve, Laura Berdinos talentfulde araberhingste, linedansertrioen Angelis, der kan vende hele verden på hovedet og Rudi Althoff med Cirkus Arenas elskelige elefanter.
Et hæsblæsende musikalsk eventyr venter for hele familien. For når alt kommer til alt: ’Må man rejse verden rundt for at finde sig selv’
I pausen er der naturligvis mulighed for at købe forfriskninger i forteltet for egen regning.
Hvem kan deltage?
Alle kræftramte børn og unge samt deres familier fra hele Danmark er velkomne. De i relation til isolationsbestemmelserne ”godkendte” besøgsvenner er også velkomne til at deltage i arrangementet. Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældrene til de syge børn meget gerne må inviteres med. Der er masser af plads, så ingen behøver holde sig tilbage.
Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner, organi­sationer m.v., der har relation til behandlingen af kræftramte børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ’Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage.
Vi håber således, vi får endnu bedre mulighed for at tilgodese, at specielt de isolerede børn og deres familier sikres nogle fælles positive sociale oplevelser, som de ellers er afskåret fra i me­get lange perioder.
Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er sær­ligt hensigtsmæssigt.
Tilmelding og betaling
Cirkus Arena byder publikum indenfor i et imponerende telt med optimalt udsyn og komfort på alle 1.750 pladser, hvor man sidder i rigtige, behagelige stole og ikke på ”hønsepinde”. Er der brug for at medtage kørestol ind i teltet, bedes dette oplyst på tilmeldingsblanketten.
Tilmelding til arrangementet i Cirkus Arena sker ved at udfylde og indsende vedhæftede til­meldingsblanket senest fredag den 23. februar.
Vi skal samtidig bede om indbetaling af et mindre gebyr til ’Familier med kræftramte børn’ på giro, reg. nr. 4665, konto nr. 0016423130, mrk. Cirkus Arena, svarende til kr. 50,00 pr. tilmeldt deltager. Beløbet kan naturligvis betales via netbank.
Når tilmelding og betaling er registreret hos Foreningens Sekretariat, fremsendes adgangsbil­letter, praktiske oplysninger m.v. til deltagerne ca. 1 uge før arrangementet.
Disse skal medbringes og fremvises ved indgangen til Cirkus Arena.
Det indbetalte deltagergebyr på kr. 50,00 pr. deltager anvendes til delvis dækning af vore samlede omkostninger til hele arrangementspakken.
Arrangementspakken indeholder således:
– Adgangsbillet til forestillingen i Cirkus Arena
– Besøg i staldene før forestillingen
Normalpris pr. deltager                     kr. 170,- / 360,-
Derfor!
Udfyld allerede i dag vedhæftede tilmeldingsblanket og send den til Foreningens Sekretariat omgående. Vi kan oplyse, at de først tilmeldte vil få tildelt de bedste pladser i cirkusteltet!
Vi håber at rigtig mange vil tilmelde sig arrangementet og få en uforglemmelig oplevelse i samvær med andre medlemmer fra og venner af ’Familier med kræftramte børn’.
 

Detaljer

Dato:
23 marts, 2018
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Bellahøj
Hulgårdsvej 122
København SV, 2400 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside