Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jyllands Park Zoo

27 marts, 2021 - 10:00 - 16:00

Gratis

Dyr og mennesker i Jyllands Park Zoo siger igen velkommen til FMKB, lørdag den 27. marts 2021 kl. 10.00 – 16.00.

Jyllands Park Zoo, er efterhånden fast programpunkt på amilier med kræftramte børns program. 2021 er ingen undtagelse og igen byder familien Nordestgaard velkommen ved indgangen.
Glæd jer til en fantastisk dag i Jyllands Park Zoo! Og i år er det hele igen GRATIS!!!
Som i de mange tidligere år, er det også i år, en stor fornøjelse at kunne invitere alle medlemsfamilier og andre til Jyllands Park Zoo.
Familien Nordestgaard tager for 28. gang imod ved indgangen fra kl. 10.00, og så går det ellers over stok og sten med dyr og aktiviteter i den store park.  Og sidst på eftermiddagen er der traditionen tro fælles afslutning på en begivenhedsrig dag.

Vi mødes i Haunstrup

Jyllands Park Zoo rummer ca. 500 dyr fra alverdens lande, fra små søde mus til muskelsvulmende løver og mere end 5 meter høje giraffer.
For de små bliver der naturligvis mulighed for at lege og kæle med knap så farlige dyr som geder, kaniner og andre mindre dyr og deres unger.
Læs selv mere om alle de spændende oplevelsesmuligheder på Jyllands Park Zoos hjemmeside: www.jyllandsparkzoo.dk

Konkurrencer og andet sjov!

I løbet af dagen vil der være mulighed for at deltage i konkurrencer og andre sjove aktiviteter.

MAD skal der til

Foreningen er igen i år vært ved dagens frokost, som bliver et lækkert måltid mad.
Drikkevarer er ikke inkluderet, men kan købes til rimelige priser.

Kun FMKB

Vi har parken helt for os selv denne dag, og derfor kan børn i isolation også trygt tage på safari blandt løver, tigre, giraffer og mange andre vilde dyr.
Vi glæder os til at se rigtig mange børn og voksne til en dejlig  Dag i Jyllands Park Zoo. Vi håber naturligvis på godt vejr, men det er nok en god idé at gardere sig mod vejrets luner med en fornuftig og praktisk påklædning.

Hvem kan deltage

Hele familien er naturligvis velkommen, dvs. det syge barn, de raske søskende og deres forældre samt bedsteforældre. Medlemmer af CanTeen og ”Senvirkningerne” kan også deltage, dog skal vi som altid i forbindelse med foreningens arrangementer minde om, at personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, ikke kan deltage.
Der er gratis deltagelse, som inkluderer entré, frokost, adgang til forlystelser, underholdningsshow osv., osv.
Efter at tilmelding er registreret hos foreningens sekretariat, vil I modtage et deltagerbrev på mail, hvor der vil være de sidste informationer.

 Tilmelding

Tilmeldingsfrist for at deltage i arrangementet er 1. marts 2021
Ved tilmelding accepterer I at transport til og fra Jyllands Park Zoo, Haunstrupvej 13, 6920 Videbæk er noget I selv klarer. I accepterer også, at deltagelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling.
Vi har ligeledes forståelse for, at der nødvendigvis må ske en prioritering blandt rettidigt tilmeldte deltagere i tilfælde af overtegning.

Særskilt lokale

Såfremt I er underlagt skærpede isolationsregler omkring besøgstidspunktet og derfor ønsker at spise i særskilt lokale  med andre i samme situation, så husk at påfør dette i tilmeldingsmodulet nederst på siden.

Detaljer

Dato:
27 marts, 2021
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Hjemmeside:
https://jyllandsparkzoo.dk/da

Sted

Jyllands Park Zoo
Haunstrupvej 13
Videbæk, 6920
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside