Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jyllands Park Zoo 2020

4 april, 2020 - 10:00 - 14:30

Gratis

Arrangementet er AFLYST

Nyd en herlig forårsdag i Jyllands Park Zoo lørdag den 4. april kl. 10.00-14.30

Jyllands Park Zoo er en af Familier med kræftramte børns absolut mest trofaste og gode samarbejdspartnere. Igen i år byder familien Nordestgaard velkommen ved indgangen.
Glæd jer til en fantastisk dag i Jyllands Park Zoo! Og i år er det hele igen GRATIS!!!
Som i de mange tidligere år, er det også i år, en stor fornøjelse at kunne invitere alle medlemsfamilier og andre til Jyllands Park Zoo.
Familien Nordestgaard tager for 28. gang imod ved indgangen fra kl. 10.00, og så går det ellers over stok og sten med dyr og aktiviteter i den store park.

Vi mødes i Haunstrup

Jyllands Park Zoo rummer ca. 500 dyr fra alverdens lande, fra små søde mus til muskelsvulmende løver og mere end 5 meter høje giraffer.
For de små bliver der naturligvis mulighed for at lege og kæle med knap så farlige dyr som geder, kaniner og andre mindre dyr og deres unger.
Læs selv mere om alle de spændende oplevelsesmuligheder på Jyllands Park Zoos hjemmeside: www.jyllandsparkzoo.dk

Vind fine præmier

Også i år kan familien deltage i en meget spændende konkurrence, hvor man rundt i parken kan finde svar på en række spørgsmål. Blandt alle med flest rigtige besvarelser bliver der udtrukket 3 vindere.
Konkurrenceark bliver udleveret ved ankomsten til Jyllands Park Zoos i cafeteriet.
Vinderne udtrækkes på dagen, når vi samles og siger Jyllands Park Zoo tak for i dag og forhåbentlig på gensyn.

MAD skal der til

Kl. 9.00 lægger vi traditionen tro ud med at byde alle deltagerne på et lille lækkert morgenmåltid med kaffe, the, juice og rundstykker.
Foreningen er igen i år vært ved dagens frokost, som bliver et lækkert måltid mad.
Drikkevarer er ikke inkluderet, men kan købes til rimelige priser.

Kun FMKB

Vi har parken helt for os selv denne dag, og derfor kan børn i isolation også trygt tage på safari blandt løver, tigre, giraffer og mange andre vilde dyr.
Vi glæder os til at se rigtig mange børn og voksne til en dejlig aprildag i Jyllands Park Zoo. Vi håber naturligvis på godt vejr, men det er nok en god idé at gardere sig mod vejrets luner med en fornuftig og praktisk påklædning.

Hvem kan deltage

Hele familien er naturligvis velkommen, dvs. det syge barn, de raske søskende og deres forældre, samt bedsteforældre. Medlemmer af CanTeen og ”Senvirkningerne” kan også deltage, dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke kan deltage.
Der er gratis deltagelse som inkluderer entré, morgenmad, frokost, adgang til forlystelser, osv., osv.
Tilmelding forgår online under invitation på vores hjemmeside. Sidste tilmeldingsfrist er onsdag den 18. marts. Efter sidste tilmeldingsfrist, vil tilmeldte modtage et deltagerbrev på mail, hvor der vil være de sidste informationer.
Med venlig hilsen og på gensyn
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
4 april, 2020
Tidspunkt:
10:00 - 14:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Jyllands Park Zoo
Haunstrupvej 13
Videbæk, 6920
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside