Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jyllands Park Zoo

8 april, 2017 - 12:00

Jyllands Park Zoo er en af Familier med kræftramte børns absolut mest trofaste og gode samarbejdspartnere. Igen i år byder både Foreningen og familien Nordestgaard velkommen ved indgangen. De populære publikumstræffere som bl.a. søbjørneshowet og de mange aktiviteter kan naturligvis også opleves i år, og oven i det hele byder vi ved dagens afslutning på herlig underholdning på scenen med Palle Pirat og et muntert sørøvershow.
Ta’ med til den dejlige park og oplev som de allerførste alle dyrene og aktiviteterne!
Vi mødes i Haunstrup
Glæd jer til en fantastisk dag i Jyllands Park Zoo! Og i år er det hele igen GRATIS!!!
Som i de mange tidligere år er det også i år en stor fornøjelse at kunne invitere alle medlemsfamilier og andre til Jyllands Park Zoo dagen før Palmesøndag.
Familien Nordestgaard tager for 25. gang imod ved indgangen fra kl. 10.00, og så går det ellers over stok og sten i den store park resten af dagen.
Fra mus til giraffer
Jyllands Park Zoo rummer ca. 500 dyr fra alverdens lande, fra små søde mus til muskelsvulmende løver og mere end 5 meter høje giraffer.
For de små bliver der naturligvis mulighed for at lege og kæle med knap så farlige dyr som geder, kaniner og andre mindre dyr og deres unger.
I haven er der også el-biler, tog, både og karrusel samt mulighed for ponyridning.
Vind et ferieophold
Også i år kan hver enkelt familie i år deltage i en meget spændende konkurrence, hvor man rundt i parken skal finde svar på en række spørgsmål. Blandt alle rigtige besvarelser bliver der udtrukket 5 vindere, som hver får et gratis ugeophold i en af Foreningens ferieboliger. Tidspunkt og sted aftales mellem vinderen og Foreningen.
Konkurrenceark bliver udleveret i Jyllands Park Zoo ved ankomsten, og svarene kan findes rundt omkring i parken.
Det store søbjørneshow
Jyllands Park Zoo har ikke søløver men arten søbjørne, som er pelssæler. De har altid været et meget stort trækplaster, og igen i år skal vi hilse på de adrætte dyr – og se, om de i vinterens løb har lært endnu flere kunster.
Der er stort show med fodring fra kl. 11.30.
Herudover er det en oplevelse at følge de høje giraffer og de snu og snedige hyæner i deres store udendørs anlæg.
Læs selv mere om alle de spændende oplevelsesmuligheder på Jyllands Park Zoos hjemmeside: www.jyllandsparkzoo.dk
Vi starter med morgenmad
Kl. 10.00 lægger vi traditionen tro ud med at byde alle deltagerne på et lille lækkert og gratis morgen/formiddags måltid med kaffe, the, juice og rundstykker.
Frokost midt på dagen
Foreningen er igen i år vært ved dagens frokost, som bliver et lækkert måltid mad.
Anfør på tilmeldelsesblanketten hvor mange børne- og voksenmenuer, familien ønsker. Drikkevarer er ikke inkluderet, men kan købes til rimelige priser.
Vi bliver sandsynligvis mange, og spisningen vil derfor foregå i flere lige store hold.
PALLE PIRAT står parat på scenen
Der er masser af skumsprøjt og saltvand i Palle Pirats musikalske sørøvershow, hvor de to muntre pirater Kaptajn Klap og Lisbet Syngesild er taget ud på De Syv Have.
Et mystisk søuhyre er observeret på havet, og der er udlovet en dusør til de modige, der vil finde det mystiske havmonster.
Kaptajn Klap har straks påtaget sig opgaven og lokket den dejlige Lisbet Syngesild med på den farlige færd.
Finder de to pirater søuhyret? Er det egentligt uhyggeligt eller bare hyggeligt?
Kan søuhyrer blive søsyge? Er der nogle, der forstår kaptajnens vandede vittigheder? Vil kaptajnen beholde dusøren selv, eller vil syngesilden mon bruge den på tøj og nye hårspænder? Og meget, meget mere.
Et festligt og fornøjeligt musikalsk show for hele familien!
Kun FMKB
‘Familier med kræftramte børn’ inviterer til Jyllands Park Zoo lørdag den 8. april. Det er dagen før Palmesøndag, og samtidigt dagen før parkens officielle sæsonåbning.
Vi har parken helt for os selv denne dag, og derfor kan børn i isolation også trygt tage på safari blandt løver, tigre, giraffer og mange andre vilde dyr.
Vi glæder os til at se rigtig mange børn og voksne til en dejlig aprildag i Jyllands Park Zoo. Vi håber naturligvis på godt vejr, men det er nok en god idé at gardere sig mod vejrets luner med en fornuftig og praktisk påklædning.
Gratis deltagelse + overraskelse
Gratis deltagelse i hele arrangementet har vist sig at være uhyre populært, så det vil deltagelsen også være i år. Det betyder gratis entré, morgenmad, frokost, adgang til forlystelser, underholdningsshow osv., osv.
Men det betyder jo aldeles ikke, at man kan undlade at melde sig til og bare møde op ved porten på selve dagen.
Tværtimod. For kun tilmeldte med adgangsbillet bliver nemlig lukket ind til alle disse herligheder. Derfor: tilmelding til Sekretariatet så hurtigt som muligt, og allersenest fredag den 17. marts.
Til gengæld kan vi love, at alle børn, der er korrekt og rettidigt tilmeldt af deres forældre vil få en velsmagende overraskelse ved dagens afslutning.
Adgangsbilletter og dagens endelige program vil blive tilsendt nogle dage før arran­gementet. Billetter skal medbringes og vises ved indgangen.
Hvem kan deltage?
Hele familien er naturligvis velkommen, dvs. det syge barn, de raske søskende og deres forældre. Medlemmer af CanTeen og “Senvirkningerne” kan også deltage.
De i relation til isolationsbestemmelserne “godkendte” besøgsvenner og bedsteforæl­dre samt børnekræftafdelingernes personale er også velkomne til lige netop dette arrangement, så vi bedre kan sikre os nogle positive fælles sociale oplevelser med og specielt for de isolerede børn og deres familier.
Medlemskab af Foreningen er ikke nød­vendigt, dog skal vi som altid i forbin­delse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er særligt hensigtsmæssigt.
Med venlig hilsen og på gensyn
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
8 april, 2017
Tidspunkt:
12:00