Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juleweekend i Ans

1 december, 2017 - 3 december, 2017

Nu er det snart jul, og det har FMKB altid fejret med manér. I år gi’r vi den en ekstra skalle og inviterer dig til juleweekend i Ans, hvor vi varmer op til den store og meget traditionsrige juletræsfest om søndagen i Baboon City i Herning.
Kom til Ans, hvor du sammen med en gruppe andre unge kan jule rigtigt igennem!
Fredag aften kl. 20.00 mødes vi i Ans til en æbleskive (eller to) og en gennemgang af weekendens program. Men allerede om aftenen skal der laves dej, så den kan stå og hvile natten over, så småkagerne bliver ekstra gode.
Efter æltning af dej er der hyggelige julefilm og julegodter, før vi går til køjs.
Julerier på fuldt tryk
Efter morgenmaden lørdag starter alle julerierne hvor der skal klippes, bages og pyntes. Duften af jul vil hurtigt sprede sig i huset, og pebernødder og kager bliver formet og bagt – og smagt.
Vi pynter op til jul og gør klar til julemiddag med julequiz og pakkespil. Selvfølgelig er der også velvoksne smagsprøver på de julegodter, der er blevet lavet i løbet af dagen.
Til julebal i nisseland…
Søndag først på formiddagen tager vi så alle i samlet flok til FMKBs traditionsrige juletræsfest i Herning. Her er der mere julemad og julestemning, og vi glæder os til at skyde december i gang sammen med jer.
Alle medlemsfamilier modtager senere selvstændig invitation til juletræsfesten i Herning. Her kan du se det righoldige program, der venter ungdomsgruppen fra Ans, når den kommer til Baboon City i Herning.
Familier med kræftramte børn: Århusvej 51, 8643 Ans By, Tlf.: 8694 6930, E-mail: info@fmkb.dk
En lille smule juleweekendlavpraktik:
Hvem kan deltage?
Unge mellem ca. 14 – 20 år der har eller har haft en kræftsygdom.
Tilmelding
Tilmeldingen sker ved at udfylde og indsende tilmeldingsblanketten eller ved at sende en mail til info@fmkb.dk, hvor ALLE de ønskede oplysninger skal medsendes.
Sidste tilmelding er fredag den 17. november.
Sted
Vi starter hos FMKB, Århusvej 51, 8643 Ans By om fredagen og slutter weekenden ved juletræsfesten i Baboon City, Åkirkebyvej 10, 7400 Herning om søndagen.
Tidspunkt
Vi mødes fredag den 1. december kl. 20.00 i Ans, og slutter søndag den 3. december kl. ca. 16.30 i Herning.
Er du med tog denne weekend, så bemærk at du skal med toget retur fra Herning.
Transport
Selvom du hverken er i besiddelse af en Porsche, VW Up, en el-cykel eller har dit eget tog, skal du ikke bekymre dig.
Du kan nemlig blive afhentet på Banegården i Aarhus om fredagen og kørt til Ans i Foreningens limo-service, og du kan på samme måde blive transporteret til frem til Banegården i Herning, når du skal hjem fra julefestlighederne i Baboon City søndag.
Husk at krydse din valgte transportform af på tilmeldingsblanketten!
Pris
Julehumøret har allerede indfundet sig, så det er helt og aldeles GRATIS at deltage i alle weekendens mange aktiviteter.
Pakkeliste
En weekendtaske med tøj efter vejrforhold, opskrifter på julekager og en kagedåse til alle julegodterne.
Vi glæder os til at se jer!

Detaljer

Start:
1 december, 2017
Slut:
3 december, 2017

Sted

Danmark + Google Maps

Arrangør